Cât are de tras Adda din cauza bolilor cu care a fost diagnosticată: "Nu îmi simt partea stângă din faţă şi piciorul stâng"

Ultima actualizare:

De când a aflat cauza stărilor de rău pe care le avea, stări ce au afectat-o atât fizic, cât și psihic, Adda a început lupte împotriva bolii ce îi acaparase viața. Solista a anunţat că se va retrage din viaţa publică, dar a oferit încă nişte detalii cu privire la modul în care îi este afectată viaţa. 

Adda foto: Instagram
Adda foto: Instagram

Adda a anunţat că se va retrage din viaţa publică, pentru a putea urma un tratement corespunzător. Solista a oferit însă câteva detalii despre starea ei de sănătate, şi povestit că nu îşi simte partea stângă a feţei şi piciorul stâng, dar că e convinsă că e un semn că bacteriile din corpul ei reacţionează la tratament. Adda nu ia încă medicamente, dar are grijă să ia suplimente şi să bea multe lichide. 

‘’Mă simt binecuvântată că am aflat. Mă simt iubită asa cum nu s-a mai intâmplat și pentru asta vă multumesc că sunteți aici. Sunt ok. Am avut şi zile mai bune. Nu îmi simt partea stângă din faţă şi piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău, dar e un semn bun. Nu-I place lui Gogut (virusul) că beau peste 3 litri de lichide. Nu-I place nici ce mănânc. Nici ce suplimente iau, așa că moare încet. Când încep medicamentele o să plângă după ma-sa’’, a scris Adda, pe pagina sa de Instagram. 

Adda, diagnosticată cu Borelioza și Bartonella

Dezvăluirile Addei potrivit cărora a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella, două boli provocate de bacterii transmise la om de la animale sau insecte, au uimit pe toată lumea. Artista a trăit, timp de o lungă perioadă de timp un coșmar. Avea stări de rău, pierderi de memorie și nu înțelegea ce se întâmplă cu ea.

“Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, a spus Adda, pe pagina sa de Facebook.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net