Adda, mesajul care a emoţionat-o până la lacrimi. Ce i-a spus un fan, legat de boala cu care se luptă: "Înţeleg prin ce treci acum"

Ultima actualizare:

Adda a dezvăluit recent că suferă de două afecţiuni crunte, Borelia şi Bartonella, şi că este nevoită să se retragă din viaţa publică pentru a putea începe tratamentul. Fanii nu au rămas indiferenţi, iar cântăreaţa a primit un val de mesaj de susţinere. Unul, în special, a emoţionat-o pe Adda, care l-a şi publicat pe pagina sa de Instagram. 

Adda foto: Instagram
Adda foto: Instagram

Adda trece prin clipe extrem de grele, mai ales că bolilele Borelia şi Bartonella, cu care a fost diagnosticată după un an şi jumătate de chin, sunt în stadii avansante. Fanii artistei au reuşit să îi aducă  bucurie însă, după ce au bombardat-o cu mesaje de încurajare. Unul dintre ele, primit pe Instagram, a fost publicat de Adda. 

’Înţeleg prin ce treci acum. Să nu îţi fie frică! Ştiu că poţi.  Tu ne-ai spus că putem când nu am mai putut! Să nu-ți fie frică! Fii puternică şi izbeşte orice obstacol îţi apare în cale. Să nu uiţi că sunt oameni în lumea asta care îţi poartî muzica în suflet şi pe tine ca om. Să nu cedezi nici măcar o secundă!’’, este mesajul primit de Adda.

Emoţionată până la lacrimi de cuvintele scrise de admiratorea ei, solista, care va împlini în curând 30 de ani, a publicat mesajul pe pagina sa de Instagram. 

Mesajul primit de Adda
Mesajul primit de Adda

Adda, noi dezvăluiri despre bolile de care suferă

Adda a dezvăluit, după ce a anunţat că este bolnavă, că trupul ei a ajutat-o în ultimul an şi jumătate în care nu a ştiut cu ce afecţiune se luptă. Ea a explicat că stilul de viaţă sănătos a ajutat-o să aibă o imunitate bună, iar acum are doar nevoie de medicamentele potrivite. 

‘’Am trăit o minciuna. Un an și jumătate. M-am tratat greșit dar nu în totalitate. Am simțit mereu că e ceva rău în interiorul meu, care a preluat controlul. Corpul e deștept. La fel și sufletul. Ele ne dau semnale până înțelegem. M-a salvat stilul de viață sănătos. Am reușit să îmi întăresc imunitatea și să fac o parte din treabă. Acum, e nevoie de medicamente puternice’’, a scris Adda, pe pagina sa de Facebook. 

Adda a mai spus că a reuşit să înţeleagă ce se întâmplă cu ea datorită corpului său, care i-a transmis tot felul de semnale, ca piesele unui puzzle. 

’’Un an și jumătate am lucrat la un puzzle ce părea că nu are nici o rezolvare. Aveam toate piesele împrăștiate chiar în fața mea și am ales să mă las ghidată de cadrele medicale. Le-am permis să gândească în locul meu, crezând că sunt total depășită de situație. Realitatea era alta. Acum înțeleg’’, a adăugat Adda. 

Memoria Addei, afectată de boli: "Am dat vina pe stres"

Solista a mai dezvăluit că bolile de care suferă i-au afectat memoria. Adda a început să uite versurile compuse şi a simţit că se schimbă, dar a crezut că e de la stres. 

‘‘Borelia și bartonella îți afectează memoria. Îți dau acel brain fog (ceață mentală). Aveam momente în care nu-mi găseam cuvintele. Uitam lucruri. Scăpam obiecte din mana. Eu, care am compus piese fară să notez versurile. Atât de bine le țineam minte. Dintr-o data parca mă alteram. Și am dat vina pe stres’’ ,a completat Adda. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net