Adda, cu ochii ├«n lacrimi ├«n fa╚Ťa fanilor. Boala cu care se confrunt─â ├«nc─â din adolescen╚Ť─â: ┬źM─â ╚Ťin tare pentru el┬╗

21 ianuarie 2022

Adda, ├«n v├órst─â de 29 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste ale industriei muzicale rom├óne╚Öti. Iubit─â de public ╚Öi cunoscut─â pentru atitudinea mereu jovial─â, artista ascunde o poveste pe care nimeni nu ar fi b─ânuit-o. Recent, ea a vorbit cu lacrimi ├«n ochi despre problemele cu care se confrunt─â. 

image
Adda. Sursa foto: Instagram

Adda are toate motivele s─â fie ├«mplinit─â. Are o carier─â de succes, un so╚Ť care o iube╚Öte nespus ╚Öi un fiu care ├«i aduce ├«ntotdeauna z├ómbetul pe buze. Cu toate acestea, artista a dezv─âluit c─â starea ei nu este ├«ntotdeauna una foarte bun─â ╚Öi c─â, ├«nc─â din copil─ârie, s-a confruntat cu episoade depresive. 

Ea le-a m─ârturisit fanilor c─â, ├«n adoelscen╚Ť─â a devenit din ce ├«n ce mai retras ╚Öi a ├«nceput s─â evite contactul cu cei din jur. Singurii care ├«i mai telefonau erau p─ârin╚Ťii s─âi ╚Öi o prieten─â foarte bun─â.

Artista a fost ├«ntrebat─â de fani cum se simte ├«n prezent ╚Öi dac─â depresia ei este sub control, iar solista a m─ârturisit c─â are zile bune sau mai pu╚Ťin bune, ├«ns─â indiferent de siuta╚Ťie r─âm├óne puternic─â pentru so╚Ťul ╚Öi fiul ei. 

"Primesc multe mesaje dac─â ╚Öi cum m-am vinecat. ├Änc─â nu, dar sunt pe drumul cel bun. ╚śi m─â ╚Ťin tare, pentru el (fiul ei), pentru iubire (so╚Ťul ei), pentru visul meu!", sus╚Ťine artista ├«n videoclipul ├«nc─ârcat pe pagina personal─â de Instagram.

stanga
dreapta
adda
adda
adda
adda 1 0 jpeg
adda jpeg
adda
adda grecia jpeg
adda vaccin png
aria adda jpeg

Adda, episoade de anxietate ╚Öi depresie, ├«n adolescen╚Ť─â

Adda le-a povestit admiratorilor c─â, ├«nc─â din adolescen╚Ť─â, a suferit mai multe episoade de anxietate ╚Öi depresie care au f─âcut ca intereac╚Ťiunile cu cei din jur s─â fie dificile.

 "U╚Öor, u╚Öor ├«ncepeam s─â o iau razna. Nu ╚Ötiam exact ce, dar a╚Öteptam. Telefonul suna din ce ├«n ce mai rar, ├«n afar─â de p─ârin╚Ťii mei ╚Öi o prieten─â bun─â nu m─â suna nimeni. (...) Realitatea era alta: singur─âtate, depresie. Nu aveam pe nimeni, eram eu ╚Öi cu mine", le-a povestit fanilor. 

Pe l├óng─â problemele de ordin emo╚Ťional ╚Öi psihologic, Adda este chinuit─â ╚Öi de o alta, de ordin fizic. A fost diagnosticat─â cu dermografism, cunoscut─â ┼či sub numele de urticarie dermatografic─â, iar din acest motiv ├«i apar frecvent erup╚Ťii pe piele.

Adda a povestit c─â trebuie s─â fie foarte atent─â la ceea ce m─ân├ónc─â din aceast─â cauz─â. Uneori, erup╚Ťiile apar f─âr─â motiv sau doar din cauza unei banale atingeri, m─ârturise╚Öte solista.

stanga
dreapta
adda 1 0 jpeg
adda vaccin png
aria adda jpeg
adda jpeg
adda grecia jpeg

Adda va lansa o carte

Adda va lansa o carte ├«n care va vorbi cu sinceritate despre via╚Ťa sa, despre problemele pe care le-a avut, dar ╚Öi reu╚Öitele care au f─âcut-o s─â se simt─â cea mai fericit─â.

├Än r├óndurile c─âr╚Ťii este descirs ╚Öi momentul ├«n care l-a cunoscut pe cel care i-a devenit so╚Ť, C─ât─âlin Rizea. Potrivit relat─ârilor artistei, l-a ├«nt├ólnit atunci c├ónd termina de sus╚Ťinut un concert ├«ntr-un renumit club din Bucure╚Öti, iar atrac╚Ťia dintre ei a fost una de necontestat

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png