Adda, cu ochii în lacrimi în fața fanilor. Boala cu care se confruntă încă din adolescență: «Mă țin tare pentru el»

Ultima actualizare:

Adda, în vârstă de 29 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste ale industriei muzicale românești. Iubită de public și cunoscută pentru atitudinea mereu jovială, artista ascunde o poveste pe care nimeni nu ar fi bănuit-o. Recent, ea a vorbit cu lacrimi în ochi despre problemele cu care se confruntă. 

Adda. Sursa foto: Instagram
Adda. Sursa foto: Instagram

Adda are toate motivele să fie împlinită. Are o carieră de succes, un soț care o iubește nespus și un fiu care îi aduce întotdeauna zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că starea ei nu este întotdeauna una foarte bună și că, încă din copilărie, s-a confruntat cu episoade depresive. 

Ea le-a mărturisit fanilor că, în adoelscență a devenit din ce în ce mai retras și a început să evite contactul cu cei din jur. Singurii care îi mai telefonau erau părinții săi și o prietenă foarte bună.

Artista a fost întrebată de fani cum se simte în prezent și dacă depresia ei este sub control, iar solista a mărturisit că are zile bune sau mai puțin bune, însă indiferent de siutație rămâne puternică pentru soțul și fiul ei. 

"Primesc multe mesaje dacă și cum m-am vinecat. Încă nu, dar sunt pe drumul cel bun. Și mă țin tare, pentru el (fiul ei), pentru iubire (soțul ei), pentru visul meu!", susține artista în videoclipul încărcat pe pagina personală de Instagram.

Adda, episoade de anxietate și depresie, în adolescență

Adda le-a povestit admiratorilor că, încă din adolescență, a suferit mai multe episoade de anxietate și depresie care au făcut ca intereacțiunile cu cei din jur să fie dificile.

 "Ușor, ușor începeam să o iau razna. Nu știam exact ce, dar așteptam. Telefonul suna din ce în ce mai rar, în afară de părinții mei și o prietenă bună nu mă suna nimeni. (...) Realitatea era alta: singurătate, depresie. Nu aveam pe nimeni, eram eu și cu mine", le-a povestit fanilor. 

Pe lângă problemele de ordin emoțional și psihologic, Adda este chinuită și de o alta, de ordin fizic. A fost diagnosticată cu dermografism, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, iar din acest motiv îi apar frecvent erupții pe piele.

Adda a povestit că trebuie să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă din această cauză. Uneori, erupțiile apar fără motiv sau doar din cauza unei banale atingeri, mărturisește solista.

Adda va lansa o carte

Adda va lansa o carte în care va vorbi cu sinceritate despre viața sa, despre problemele pe care le-a avut, dar și reușitele care au făcut-o să se simtă cea mai fericită.

În rândurile cărții este descirs și momentul în care l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Cătălin Rizea. Potrivit relatărilor artistei, l-a întâlnit atunci când termina de susținut un concert într-un renumit club din București, iar atracția dintre ei a fost una de necontestat

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net