Locul din România lăudat de David Popovici. „Rechinul”, impresionat de o destinație accesibilă oricui: „Avem o țară frumoasă, dacă știi unde să te uiți”

Ultima actualizare:

David Popovici (19 ani), campionul olimpic la înot și-a surprins fanii cu câteva imagini fabuloase dintr-o destinație de vis din România. Acesta a scris și un mesaj care le-a dat internauților de gândit, încercând să identifice locul în care se află. 

Locul din România lăudat de David Popovici
Locul din România lăudat de David Popovici

David Popovici se află în vacanță la Lacul Paltinu, Valea Doftanei

David Popovici continuă să se bucure de vacanță, după ce a câștigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris. Celebrul înotător s-a fotografiat într-o zonă superbă din România, iar în descrierea imaginilor a lăsat un mesaj profund.

„Avem o țară frumoasă, dacă știi unde să te uiți”, a scris David Popovici pe pagina sa de Instagram.

Postarea campionului a captivat atenția fanilor, care au reacționat în număr foarte mare. În timp ce unii au identificat locul superb pe care acesta l-a ales pentru a-și petrece vacanța, alții i-au făcut urări pozitive și i-au transmis numai gânduri bune pentru performanțele sale.

„David, felicitări pentru medalia de aur, ești campionul nostru!”/ „Ești cel mai bun!”/ „Cel mai tare, bravo David, meriți din plin!”/ „Un loc superb, aici este lacul Paltinu, din Valea Doftanei, un loc mirific”/ „Da, ai ales pe cinste, Lacul Paltinul, Valea Doftanei”/ „Am fost și eu acolo, peisaje de vis”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

David Popovici își petrece vacanța în Valea Doftanei, Lacul Paltinu / Foto: Instagram
David Popovici își petrece vacanța în Valea Doftanei, Lacul Paltinu / Foto: Instagram

După ce au atins performanțe uriașe la Jocurile Olimpice de la Paris, sportivii români au primit de la Ion Țiriac câte o mașină drept recompensă pentru eforturile depuse. Ei bine, într-una dintre imaginile publicate de David Popovici se regăsește un bolid de lux, însă nu este vorba despre autoturismul pe care milionarul i l-a făcut cadou.

Bolidul de lux cu care David Popovici a plecat în vacanță / Foto: Instagram
Bolidul de lux cu care David Popovici a plecat în vacanță / Foto: Instagram

„Îmi doresc să fac lucruri mari”

David Popovici a primit și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, iar ulterior a ținut un discurs la adresa politicienilor care îl felicită, dar care nu mai vin în sprijinul sportului românesc.

„Am primit tot felul de reacții. Lumea oprindu-se pe stradă, rupându-și din timp uitându-se la cursa mea și sper să fac într-adevăr o diferență, oricât de greu va fi nu în înotul românesc, ci în sportul românesc. Pentru că sportul este unul dintre, dacă nu chiar cel mai bun ambasador al țării. 

Îmi doresc să fac lucruri mari, chiar dacă lucrurile merg un pic mai greu la noi o să fac tot posibilul. Pentru că e și asta o misiune un pic mai importantă decât să înoți două lungimi de bazin, patru lungimi de bazin. O să vedem.

N-aș spune că e un miracol (ce am realizat – n.red.). Însă, în condițiile în care i-am întrecut pe britanici, pe americani, la 200, de exemplu, pe australieni, care au condiții infinit mai bune decât ale noastre. Au bazine să-și pună și în cap! Au toată infrastructura de care au nevoie.

Au absolut orice… centre de pregătire peste centre de pregătire, deci în condițiile astea eu mă antrenez pe Lia Manoliu, în același bazin în care am și învățat să înot la patru ani, de asta sunt așa bronzat cu urmele de ochelari, pentru că înot acolo în aer liber”, spunea campionul olimpic la natație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net