Imaginea care îl va supăra pe Ion Țiriac. Cum a fost surprins David Popovici după ce a primit două mașini din partea omului de afaceri

Sportivii români care au reușit să câștige medalii la Jocurile Olimpice de la Paris au fost răsplătiți de către Ion Țiriac cu câte o mașină, pentru fiecare medalie cucerită. Pentru performanța sa la 100 și 200 metri liber, David Popovici a primit două mașini din partea lui Ion Țiriac.

Înotătorul se afla într-o benzinărie din Sinaia / foto: X
Înotătorul se afla într-o benzinărie din Sinaia / foto: X

În această lună, după ce Jocurile Olimpice de la Paris s-au încheiat, o fotografie în care David Popovici apare la volanul uneia dintre mașinile oferite de Ion Țiriac a devenit virală pe Internet.

Acum, la numai o săptămână de la momentul în care a intrat în posesia celor două autovehicule, David Popovici a fost surprins la Sinaia, la volanul mașinii sale personale, căreia pare că dorește să îi rămână fidel, potrivit adevarul.ro.

Înotătorul român a fost fotografiat în timp ce se afla cu mașina sa la o benzinărie, fiind vorba despre un Audi R8 Spyder. În funcție de dotări, această mașină poate ajunge la un preț ce depășește 200.000 de euro.

Audi R8 Spyder poate ajunge la 200.000 de euro

Mașina lui David Popovici este un Audi R8 Spyder, un autovehicul care are sub capotă un motor V10 care are o capacitate cilindrică de 5,2 litri. Mai mult decât atât, această mașină ajunge la 620 de cai putere și poate atinge 100 km/h în mai puțin de 4 secunde.

Fundația Țiriac a dăruit mașini Hyundai Ionic 5 atleților români care au reușit să câștige medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară.

David Popovici a primit două mașini din partea Fundației Țiriac

„Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport”, spunea David Popovici, în cadrul evenimentului unde atleții români și-au primit mașinile.

De asemenea, faimosul înotător român a mai spus și că și-ar dori să vadă cât mai mulți oameni de afaceri români susținând sportul din țara noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Ciprian Tatarusanu (EPA) jpg
Marius Sumudica (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
BCR Sport Arena Streetball Finala 005 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net