Fotografia care a devenit virală pe Internet! David Popovici, la volanul uneia dintre mașinile primite de la Ion Țiriac

O fotografie postată pe Facebook, în care apare David Popovici, a devenit rapid virală pe Internet! Înotătorul român a fost surprins la volan, după ce a primit două mașini în urma performanței sale de la Jocurile Olimpice din această vară!

Fotografia devenită virală pe Internet / foto: Facebook
Fotografia devenită virală pe Internet / foto: Facebook

Drept răsplată pentru performanțele sale de la Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici a primit două mașini Hyundai Ioniq 5, din partea Fundației Țiriac. Ion Țiriac a dorit ca sportivii români care au reprezentat țara noastră la Paris și au și reușit să câștige o medalie, să primească câte o mașină pentru fiecare dintre medaliile cucerite.

Iar pe Facebook a apărut deja o poză în care David Popovici poate fi văzut la volanul uneia dintre mașinile primite datorită performaneți sale de la Olimpiadă

Fotografia a devenit virală pe Internet

„Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport”, a declarat David Popovici, la evenimentul în cadrul căruia atleții români ce au reușit să câștige medalii la Jocurile Olimpice și-au primit mașinile din partea Fundației  Țiriac.

Faimosul înotător român a mai spus că apreciază inițiativa lui Ion Țiriac și că și-ar dori să vadă tot mai mulți oameni de afaceri din țara noastră susținând sportul românesc.

„Trebuie să învăț să mă relaxez”

Acum, cum Jocurile Olimpice deja s-au încheiat, David Popovici a spus că dorește să se relaxeze.

„Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte. Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula aceasta a performanței.

Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor”, a spus tânărul sportiv român.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net