David Popovici, asigurat financiar pe viață. Câți bani va primi în fiecare lună, după ce se va retrage

#Jocurile Olimpice Paris 2024
Ultima actualizare:

David Popovici și-a asigurat pe viață veniturile în urma victoriei obținute în urma participării sale la Jocurile Olimpice de la Paris, unde tânărul de doar 19 ani a fost cel mai apreciat component al Team România. 

David Popovici / foto: Arhiva Click!
David Popovici / foto: Arhiva Click!

Munca depusă pentru succesul obținut nu rămâne neobservată pentru David Popovici. Pentru munca sa, înotătorul de la CS Dinamo va primi bani frumoși o viață întreagă. 

Câți bani a câștigat David Popovici

Conform legii, în urma rezultatelor de la Jocurile Olimpice de la Paris, sportivul are asigurată renta viageră maximă, în valoare de 16.635 de lei, aproximativ 3.300 de euro pe lună, bani pe care îi va primi imediat după ce își va încheia activitatea, după cum informează Adevărul.ro. 

Fără dar și poate, tânărul înotător a intrat în rândul greilor sportului care încasează renta viageră maximă: Nadia Comăneci, Sandra Izbaşa, Elisabeta Lipă sau Marian Drăgulescu.

Ce alți bani va mai încasa David Popovici 

Tânărul de doar 19 ani va mai primi din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) pentru aurul și bronzul de la Paris suma de 200.000 de euro + 100.000 de euro din partea Clubului Sportiv Dinamo. De asemenea, fiind legitimat aici, conform informațiilor notate de editorul golazo.ro, Cristian Geambașu, David Popovici încasa deja un salariu lunar de 7.000 de euro. 

Ce alimente consumă David Popovici

Meniul lui David Popovici a stârnit mare interes în rândul românilor, astfel că Mihai Popovici, tatăl acestuia, a oferit detalii despre alimentele pe care le consumă fiul său. 

„Uneori la 4:30, alteori la 5:30, depinde de ora primului antrenament, David consumă cu ochii închiși iaurt cu miere, pentru a-și continua somnul până înainte de plecarea la primul antrenament. Facem asta, în general, cu schimbul, eu și soția mea. De aproximativ cinci ani”, a precizat Mihai Popovici pentru Sport în România.

„Am citit și am ajuns să avem informații. Pot să vă spun că David bea după antrenamente lapte cu miere și scorțișoară. Un pahar mare, 250-300 ml. Și într-o vreme bea cu cacao în loc de scorțișoară. Este o sursă excelentă de proteine. Iar mierea este unul dintre cele mai complexe alimente cunoscute. Dimineață are diferite combinații.

Una dintre ele este într-adevăr iaurtul cu o serie de semințe, cu fulgi de ovăz și din nou cu miere. E bun pentru traiectul intestinal și o sursă foarte bună de carbohidrați de calitate”, a conchis Mihai Popovici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net