David Popovici, în finala probei de 100m liber. Când e lupta pentru medalie

#Jocurile Olimpice Paris 2024
Ultima actualizare:

David Popovici a continuat, marți, parcursul în proba de înot 100 de metri liber, acolo unde a reușit să obțină locul doi în semifinala sa, asigurându-și prezența în ultimul act, în lupta pentru medalie la proba favorită.

David Popovici speră la încă o medalie olimpică (FOTO: EPA)
David Popovici speră la încă o medalie olimpică (FOTO: EPA)

Dat fiind că sportivul în vârstă de 19 ani s-a clasat pe poziția a doua în penultimul său act, cu un timp de 47,66 și are al cincilea timp, acesta urmează să evolueze în finală, miercuri, de la ora 23.39, competiția fiind televizată de Eurosport și TVR. Din fericire, românul vine cu un moral excelent, dat fiind că a cucerit, luni, prima sa medalie olimpică din caireră, la proba de 200 de metri liber

„Dacă am reușit eu, oricine poate”!

„Nu mi-a păsat de medalie. Așa am câștigat-o. Nu acesta este obiectivul. Obiectivul este să te simți bine. Vii la Jocurile Olimpice să concurezi cu cei mai buni din lume. E un privilegiu doar să fii aici. Nu sunt cel mai deschis om, dar am plâns şi eu, când am dat primul interviu. Inclusiv pe podium m-am abţinut. Am visat la acest moment, la 11 ani tortul meu a fost cu Jocurile Olimpice de la Tokyo. Eu, de la 11 ani, ştiam că îmi doresc să ajung la Jocurile Olimpice. Dacă eu am reuşit, un băiat crescut în Titan-Pantelimon, complet obişnuit, absolut oricine poate! Prin determinare, perseverenţă şi multă muncă. Aş vrea să profit de ocazie şi să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut”, a mai declarat sportivul, după reușita de luni seară, de la JO2024. Reamintim că România participă la competiția din Franța, Paris, cu 106 sportivi, după suspendarea pe motive de dopaj a Florentinei Iușco, JO 2024 desfășurându-se în perioada 26 iulie-11 august, în Franța, la Paris.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net