Milioane de români vor fi afectați. Tarom anulează toate zborurile spre capitala unde merg cei mai mulți conaționali

Tarom vine cu un anunț important pentru românii care călătoresc cu avionul! Din toamna acestui an, compania aeriană nu va mai efectua zboruri către Londra! În încercarea de a se redresa economic, Tarom a decis să vândă sloturile orare unei alte companii importante.

Tarom nu va mai zbura către Londra
Tarom nu va mai zbura către Londra

Românii care obișnuiesc să circule cu avionul către capitala Marii Britanii au primit o veste neplăcută din partea Tarom! Începând din această toamnă, avioanele companiei aeriene nu vor mai zbură către Londra!

Astfel, începând cu data de 27 octombrie, Tarom nu va mai opera zboruri dinspre, ori către, Aeroportul Heathrow, din Londra. Sloturile orare pe care compania le deținea au fost vândute către Qatar Airways.

Tarom nu va mai zbura către Londra

Tranzacția deja a fost înregistrată de pe data de 14 august, iar din această toamnă, începând cu data de 27 octombrie, sloturile orare pe care Tarom le deținea pe Aeroportul Heathrow vor fi transferate către Qatar Airways.

Prețul pentru care au fost vândute aceste sloturile nu este cunoscut, însă în ordinul ministrului Transporturilor şi Infrastructurii în privința bugetului de cheltuieli și venituri pentru 2024 al Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române, era menționată fie vânzarea totală a acestor sloturi orare, fie doar închirierea lor.

Sloturile orare deținute de Tarom au fost vândute

În acest an, în bugetul Tarom este prevăzut un venit total de aproximativ 2,333 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile companiei sunt estimate la 2,054 miliarde de lei. În privința numărului de personal, se estimează ca Tarom să aibă, la finalul lui 2024, 1.313 de angajați.

Ultimul zbor Tarom din Londra către București va avea loc pe data de 26 octombrie, la ora 14:50. Începând cu ziua următoare, 27 octombrie, sloturile orare deținute până acum de compania aeriană vor urma să fie transferate către Qatar Airways, pentru zboruri Doha – Londra.

Tranzacția dintre cele două companii a fost deja înregistrată din data de 14 august. Banii obținuți în urma acestei vânzări ar urma să fie folosiți pentru a plăti o datorie către Compania Națională de Aeroporturi București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net