Cele mai populare tunsori în această toamnă! Sunt la modă în 2024 și vei întoarce toate privirile

Deja nu ne mai desparte foarte mult timp de toamnă, iar dacă ne dorim să intrăm în noul anotimp cu o schimbare de look, atunci aceste trei tunsori sunt o alegere perfectă!

La ce tunsori putem apela în această toamnă
La ce tunsori putem apela în această toamnă

De ce să lăsăm trecerea într-un nou anotimp să ni se strecoare printre degete? Putem profita de schimbarea din calendar pentru a apela și la o schimbare de look și energie, iar aceste trei tunsori se anunță a fi perfecte!

Vor fi foarte populare de-a lungul toamnei, așa că putem apela la ele cu încredere, dacă ne dorim o nouă energie, începând cu 1 septembrie!

Tunsorile perfecte pentru toamnă

Aceste tunsori se anunță a fi foarte populare din toamnă!

Pixie shaggy

Tunsoarea pixie shaggy se anunță a fi una dintre cele mai populare alegeri, în această toamnă! Aspectul scurt și neuniform al acestei tunsori oferă o notă de energie și îndrăzneală celor care apelează la această tunsoare. Textura părului nostru va fi una dinamică, perfectă indiferent de împrejurare.

Mai mult decât atât, dacă dorim să ne facem tunsoare puțin mai unică, putem adăuga spumă pe părul umed, iar apoi să îl uscăm cu un foehn.

Bretonul scurt și drept

O altă alegere care se anunță a fi extrem de îndrăgită în această toamnă este bretonul scurt și drept! Acesta nu doar că ne poate oferi un aspect modern și la modă, dar poate crea și impresia de volum, astfel că părul nostru va arăta mai bine ca oricând!

Cum nu ne mai desparte foarte mult timp de intrarea în toamnă, putem profita de această schimbare de anotimpuri pentru a ne schimba și noi complet look-ul! Iar această tunsoare este perfectă dacă ne dorim o energie modernă și plină de energie!

Bobul asimetric

Dacă ne dorim să fim la modă în această toamnă, bobul asimetric este una dintre tunsorile la care putem apela! Aceasta poate oferi părului nostru un aspect plin de vitalitate și volum, iar partea cea mai bună este faptul că nu se bazează pe foarte multă textură! Este o alegere perfectă pentru cei care vor o tunsoare scurtă, dar plină de eleganță!

Bobul asimetric este alegerea perfectă pentru această toamnă, iar această tunsoare este și foarte ușor de întreținut!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
16 09 Click ro jpeg
calarasi placinta cu dovleac foto bucataras.ro
moon 1859616 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net