Florin Piersic refuză să spună „Adio!” scenei: „La 89 de ani, apar iar în fața publicului!”. Mesajul lui Dan Negru pentru „Mărgelatu”

Ultima actualizare:

Florin Piersic (88 de ani), actorul care în această vară s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate, fiind tratat în patru spitale din țară, a dorit să infirme zvonurile că ar organiza un spectacol de adio. Dan Negru a publicat, azi, pe contul lui de Facebook mesajul audio al artistului, pentru fanii care l-au susținut la greu. Iar, exclusiv pentru Click!, Dan Negru ne-a vorbit despre relația de suflet cu artistul adorat de o țară întreagă.

Care este starea de sănătate a actorului?

Florin Piersic, care în 2024 a fost internat și tratat în patru spitale din România, din cauza problemelor la genunchi, dar și la stimulatorul cardiac, anunță că nu renunță la scenă. Iată ce i-a declarat, azi, prin telefon, prietenului său de suflet, Dan Negru, mesajul lui audio fiind postat pe contul de Facebook al vedetei Kanal D.

Florin Piersic a făcut dezvăluiri despre starea lui actuală de sănătate, pe care o consideră mulțumitoare:

„Acum mă recuperez, mă simt mult mai bine, chiar foarte bine, am încercat să vorbesc cu cei care se ocupă de mine, mi-au zis că o să fiu foarte bine”.

„De ce și de la cine să îmi iau adio?”

A negat faptul că ar pregăti un spectacol de retragere din activitatea artistică, anul viitor, de ziua lui de naștere, așa cum se zvonește:

„Sunt impresionat, în sensul rău, că se spune că, în luna ianuarie, când voi împlini 89 de ani, o să apar în fața publicului și o să îmi iau adio. De ce și de la cine să îmi iau adio? Eu nu vreau să îmi iau rămas bun și adio de la nimeni!

Sunt bine, doresc foarte tare să apar în luna ianuarie pe scenă. Sper, dar nu că sper, sunt sigur că o să vin și la tine, Dane, în emisiune, dar și pe scenă, vreau să vorbesc cu publicul, să mă întâlnesc cu el. Să fiu sănătoas, așa cum mă simt acum! În afară de faptul că mă recuperez, citesc mesajele pe care mi le-au trimis toți admiratorii, dar și cartea mea”.

Dan Negru: „Florin Piersic m-a învățat bunătatea”

Pe Dan Negru îl leagă o prietenie de suflet cu Florin Piersic. Iată ce frumos ne-a vorbit despre artistul care promite ca va reveni în forță pe scenă:

„Florin m-a învățat bunătatea. Când tata s-a stins de cancer și era în faza finală, Florin mă suna în fiecare dimineață la 9.00, ca să mă întrebe cum se simte tata. Asta îmi rămâne din prietenia cu Florin, bunătatea care e mai de preț decât performanța”, a spus Dan Negru, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net