Ce mesaj îi transmite Dan Negru prietenului Florin Piersic, aflat în spital? “ O să ne ținem de promisiunile făcute!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dan Negru ( 53 de ani) revine în forță cu un nou sezon al celui mai antrenant quiz-show din România! „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, va putea fi urmărit, din 20 mai, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D. 

Dan Negru: „Am făcut TV la vârf în ultimii 25 de ani”

Prezentatorul Kanal D, Dan Negru, a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, prin intermediul căruia îi transmite și un mesaj amicului său bun, marele actor Florin Piersic, aflat acum în suferință, pe patul de spital.

Click!: Dan, revii în forță, din 20 mai, cu „Jocul cuvintelor”. Care sunt surprizele cu care ne aștepți în noul sezon?

Dan Negru: Audiențele mari ale show-ului arată că publicul de TV e și el în schimbare. Am făcut TV la vârf în ultimii 25 de ani și de asta cred că un astfel de show a venit acum la momentul potrivit, când publicul TV e în schimbare și își dorește quiz-uri de acest gen. 

„Jocul cuvintelor” e o emisiune pentru minte, pentru cei care vor să își exerseze vocabularul. Voi fi în fața publicului în continuare cu ceea ce își dorește, cu definiții, cuvinte și plăcerea de a sta de vorbă cu oameni inteligenți.

„Alea sunt vacanțele reușite, când îi ai pe ai tăi lângă tine”

Click!: Unde anume te-au purtat pașii în această vacanță? Te-ai relaxat?

Dan Negru: Important nu e unde mergi, ci cu cine mergi. Am fost cu ai mei, cu Codruța, soția mea, cu Dara și Bogdan, copiii mei. Alea sunt vacanțele reușite, când îi ai pe ai tăi lângă tine. Nu mai contează unde mergi.

Click!: Îți plac mai mult vacanțele în țară sau în străinătate?

Dan Negru: Ambele! Așa cum România are locuri frumoase, la fel și planeta are locuri uimitoare.

„Nu-mi amintesc niciun proiect TV cu Florin cu care să nu fi fost lider de audiență”

Click!: Ce mesaj ai pentru maestrul Piersic, aflat acum în suferință, în spital. Ești foarte apropiat de el și i-ai făcut o promisiune…

Dan Negru: O să ne ținem de promisiunile făcute. Trebuie să ajungem și-n America, la Hollywood anul ăsta. Avem multă treabă!

Nu-mi amintesc niciun proiect TV cu Florin din ultimii 25 de ani cu care să nu fi fost lider de audiență, indiferent de televiziune. Asta arată prețuirea publicului pentru Florin.

Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie

Medicii de la Spitalul de Ortopedie „Foișor” au anunțat, zilele trecute,  că starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic are o evoluție lent favorabilă. 

Actorul, în vârstă de 88 de ani, a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

Florin Piersic a trecut, în ultima perioadă, prin momente dificile de sănătate, iar medicii de la Spitalul de Ortopedie „Foișor” au fost nevoiți să îi scoată proteza pe care o avea la genunchi, aceasta fiind considerată sursa inițială a infecției. 

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, au comunicat reprezentanții Spitalului de Ortopedie „Foişor”, potrivit adevărul.ro.

Florin Piersic a transmis și el publicului primul mesaj, după ce s-a confruntat cu problemele grave de sănătate care l-au ținut pe patul de spital. 

„Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a spus Florin Piersic.

Actorul se află  în continuare internat la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, iar înainte de a ajunge aici, el a mai fost spitalizat și la Institutul „Matei Balş”, cât şi Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu”, din Cluj Napoca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net