Cine este Vlada, noua concurentă din „Casa iubirii”? Ce părere au despre ea restul concurenților

Ultima actualizare:

Emisiunea matrimonială „Casa Iubirii”, a cărei prezentatoare este Andreea Mantea, aduce în fața telespectatorilor un nou „episod” plin de picanterii, Vlada, noua concurentă care face parte din emisiune, va face ravagii atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. 

Casa iubirii / foto: Kanal D
Casa iubirii / foto: Kanal D

Vlada, cea mai nouă și mai controversată concurentă din „Casa Iubirii” a pus ochii pe Laurențiu și Antoni, pe care îi va aduce în camera roșie, legați la ochi. 

Vlada, concurenta care dă peste cap parcursul emisiunii matrimoniale 

Tânăra are 20 de ani, s-a născut în Republica Moldova și locuiește de cinci ani în România, la Focșani. Locuiește împreună cu părinții și lucrează la un coafor. Are 1,75 m înălțime, poartă extensii și are tatuaje.

Andreea Mantea, despre rolul de prezentatoare în „Casa iubirii” 

Frumoasa brunetă face parte din rândul prezentatoarelor cele mai de succes din România. Are o carieră solidă în acest domeniu și se bucură de orice reușită, însă niciodată nu alege să facă parte dintr-un proiect dacă nu simte că trebuie să se întâmple asta. 

În urmă cu ceva timp, Andreea Mantea mărturisea în exclusivitate pentru Click! faptul că a face parte din cadrul emisiunii „Casa iubirii” reprezintă un proiect de suflet. 

„Chiar este! „Casa Iubirii" este cea mai scumpă, cea mai frumoasă, cea mai modernă! Face cel mai bine! Cifrele o spun, ce să mai?! Mă are pe mine că prezentatoare...”, ne mărturisea vedeta. 

Andreea Mantea, prezentatoarea „Casa iubirii” / foto: Social media
Andreea Mantea, prezentatoarea „Casa iubirii” / foto: Social media

Întrebată ce ar face dacă s-ar îndrăgosti de unul dintre concurenții „Casa iubirii”, frumoasa brunetă mărturisea că îi vede pe toți concurenții ca pe copii de-ai ei. 

„Am mai fost întrebată. Și culmea, un coleg de-ai noștri m-a întrebat! Dar este absurdă această întrebare și zic și de ce. Pentru că eu sunt că o mamă pentru ei. Și o mamă n-ar putea să se îndrăgostească de copilul ei, la modul romantic, amoros. Eu țin la ei exact cum ține o mamă la copiii ei! Eu sufăr alături de ei, eu îi sprijin, eu trec alături de ei prin momentele grele prin care trec ei. Întotdeauna a fost așa.

Pentru că ce fac eu, fac de prea mulți ani de zile. Și dacă nu iau toată treaba asta cu mine... Cred că dacă aș fi genul ăla de om, care nu ar avea pic de seriozitate sau profesionalism, nici n-aș fi rezistat atâția ani de zile în televiziune. Deci, această întrebare pică din start. Este absurdă, doar prin prisma faptului că eu îi văd ca pe niște copii, pentru mine, și îmi doresc să îi văd bine. Și, după emisiune, eu păstrez legătura cu ei, să îi știu bine. Îmi spun, îmi cer sfaturi, vorbim de rețete, de tot felul de lucruri din astea.”, a mai spus ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net