Descalificare șoc în „Casa iubirii”. Motivul pentru care doi concurenți îndrăgiți de public ar fi fost dați afară din show, în gala din 8 octombrie

Ultima actualizare:

Descalificare șoc în „Casa iubirii” prezentată de Andreea Mantea. Motivul pentru care doi concurenți îndrăgiți de public ar fi fost dați afară din show, în gala din 8 octombrie! Iată că în cadrul emisiunii se produc răsturnări de situație, care mai de care, mai neprevăzute! Această decizie îi va lua pe toți prin surprindere!

Descalificare șoc în „Casa iubirii”
Descalificare șoc în „Casa iubirii”

Descalificare șoc în „Casa iubirii”

Informații incredibile au ajuns în mediul online referitor la ce urmează să se întâmple în emisiunea „Casa iubirii”, prezentată de îndrăgita Andreea Mantea. Se pare că în curând vor avea loc niște descalificări neașteptate, pe motiv că regulamentul a fost încălcat! Nu este prima dată când situații asemănătoare au loc, însă de data aceasta este vorba chiar de doi concurenți foarte îndrăgiți de telespectatori.

Mai exact pe contul de TikTok cu numele „Cătălina Cosma” au fost postate mai multe informații prețioase despre ce se va întâmpla în emisiunea de pe Kanal D. Mai exact, în gala din data de 1 octombrie se pare că Bianca este cea care va lua cecul! De data aceasta nu va părăsi nimeni show-ul.

Totuși, iată că lucrurile iau o cu totul altă turnură, o săptămână mai târziu în gala din 8 octombrie! Marea câștigătoare a cecului rămâne Bianca, cea care este extrem de îndrăgită de fanii emisiunii. Totuși, doi concurenți vor pleca de data aceasta acasă, iar motivele țin de regulament. Conform unei postări de pe pagina de TikTok menționată mai sus, Cristina și Radu sunt cei care vor părăsi competiția și care pierd, astfel, șansa la marele premiu.

Cei doi se pare că s-ar fi întâlnit pe ascuns în afara emisiunii! Totuși, toate aceste informații sunt momentan niște presupuneri, așa că suntem nevoiți să urmărim în continuare emisiunea pentru a afla adevărul.

Aceste informații au stârnit un val de reacții printre internauții care urmăresc show-ul. În timp ce unii se bucură de această presupusă eliminare, alții își exprimă părerile de rău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net