Fotografie rară cu Andreea Mantea fără gene false. Cum arată atunci când le dă jos

Andreea Mantea arată de vis! La cei 36 de ani ai săi, prezentatoarea de la „Casa Iubirii”, se laudă cu un fizic superb, dar pentru care nu depune multe eforturi. Nici în ceea ce privește tenul, lucrurile nu stau mai diferit. Nu de puține ori Andreea s-a afișat fără niciun strop de machiaj, arătând că ridurile nu și-au făcut încă apariția pe chipul său. Totuși, la ceea ce nu prea renunță vedeta sunt genele false! Iată cum arată Andreea Mantea fără gene.

Cum arată Andreea Mantea fără gene false
Cum arată Andreea Mantea fără gene false

Cum arată Andreea Mantea fără gene false

Andreea este în lumina reflectoarelor de foarte mult timp și aproape niciodată nu a dat greș cu vreo apariție de-a sa. Pusă la punct și super stilată, vedeta impresionează mereu cu felul în care se prezintă. Este genul care alege machiaje strudente, completate de gene false, dar care însă îi vin bine mereu. În urmă cu ceva vreme totuși, am putut s-o vedem pe Andreea fără gene false. Vedeta a postat câteva imagini în care apare fără acest mic retuș.

Eu cu gene, eu fără gene[..]. Deci îmi lipesc bandă. Mamă, de când nu mi-am mai lipit bandă! Cam atât de naturale mi se par genele mele, trebuie să-mi lipesc bandă, ca să nu mi se mai pară naturale genele mele”, a declarat vedeta pe pagina sa de socializare.

Secretul frumuseții Andreei Mantea

Recent, vedeta a primit o mulțime de aprecieri la ultima poză postată, în care apare într-o superbă rochie roșie, lungă care îi scoate talia în evidență. Fanii au sărit repede să o întrebe secretul frumuseții sale, mai ales că prezentatoarea a reușit să ajungă la 50 de kilograme într-un timp scurt. Pentru ciao.ro, Andreea a dezvăluit secretul.

„Nu. Cum să mă duc în vacanță și țin dietă?! Nu s-a pus, nu, adică n-am văzut nicio diferență, nu s-a pus. Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie, știe că nu trebuie să îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu. Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte, nu mă îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic. Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică trebuie să te duci într-o doagă și să rămâi acolo.”, a spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net