Fotografie rară cu Andreea Mantea fără gene false. Cum arată atunci când le dă jos

Andreea Mantea arată de vis! La cei 36 de ani ai săi, prezentatoarea de la „Casa Iubirii”, se laudă cu un fizic superb, dar pentru care nu depune multe eforturi. Nici în ceea ce privește tenul, lucrurile nu stau mai diferit. Nu de puține ori Andreea s-a afișat fără niciun strop de machiaj, arătând că ridurile nu și-au făcut încă apariția pe chipul său. Totuși, la ceea ce nu prea renunță vedeta sunt genele false! Iată cum arată Andreea Mantea fără gene.

Cum arată Andreea Mantea fără gene false
Cum arată Andreea Mantea fără gene false

Cum arată Andreea Mantea fără gene false

Andreea este în lumina reflectoarelor de foarte mult timp și aproape niciodată nu a dat greș cu vreo apariție de-a sa. Pusă la punct și super stilată, vedeta impresionează mereu cu felul în care se prezintă. Este genul care alege machiaje strudente, completate de gene false, dar care însă îi vin bine mereu. În urmă cu ceva vreme totuși, am putut s-o vedem pe Andreea fără gene false. Vedeta a postat câteva imagini în care apare fără acest mic retuș.

Eu cu gene, eu fără gene[..]. Deci îmi lipesc bandă. Mamă, de când nu mi-am mai lipit bandă! Cam atât de naturale mi se par genele mele, trebuie să-mi lipesc bandă, ca să nu mi se mai pară naturale genele mele”, a declarat vedeta pe pagina sa de socializare.

Secretul frumuseții Andreei Mantea

Recent, vedeta a primit o mulțime de aprecieri la ultima poză postată, în care apare într-o superbă rochie roșie, lungă care îi scoate talia în evidență. Fanii au sărit repede să o întrebe secretul frumuseții sale, mai ales că prezentatoarea a reușit să ajungă la 50 de kilograme într-un timp scurt. Pentru ciao.ro, Andreea a dezvăluit secretul.

„Nu. Cum să mă duc în vacanță și țin dietă?! Nu s-a pus, nu, adică n-am văzut nicio diferență, nu s-a pus. Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie, știe că nu trebuie să îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu. Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte, nu mă îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic. Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică trebuie să te duci într-o doagă și să rămâi acolo.”, a spus vedeta.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES