Cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Mantea. S-a întâmplat la o vârstă fragedă: „Transpiram așa”

Frumoasă, talentată și de succes, însă extrem de discretă în anumite privințe ale vieții sale personale și momente din trecutul ei. Andreea Mantea este o prezență îndrăgită în social media și pe micile ecrane, însă anumite declarații de-ale sale cu privire la prima noapte de amor, când, dar și cu cine, au fost destul de controversate. 

Ce spune Andreea Mantea despre pierderea virginității sale / foto: Social media
Ce spune Andreea Mantea despre pierderea virginității sale / foto: Social media

Deși s-a confruntat cu multe dezamăgiri pe plan amoros, vedeta de televiziune este în continuare o femeie curtată de mulți bărbați, astfel că nu au fost deloc puține curiozitățile referitoare la cel mai important moment din viața ei: pierderea virginității.  Andreea Mantea mărturisea, în trecut, cum a decurs totul, oferind însă nu foarte multe informații. 

Andreea Mantea: „Mă tot uitam și încercam să nu mă vadă că mă uit tot timpul la el”

Prima dragoste nu se uită niciodată, oricât de frumoasă ar fi fost ea, sau nu. Indiferent de experiența de care am avut parte fiecare dintre noi, amintirile de la acea vreme vor fi mereu prezente în mintea noastră. Din fericire pentru ea, Andreea Mantea face parte din rândul persoanelor care își reamintesc cu drag de prima iubire. 

În trecut, bruneta mărturisea că prima dragoste nu se uită niciodată, așa cum a fost și în cazul ei. A decis însă să țină ascunse mai multe detalii, precum identitatea primului ei iubit, dar și vârsta la care a făcut dragoste pentru prima dată. 

În schimb, vedeta a fost martora unor trăiri și emoții pe care le rememorează cu drag. 

„O, da! Știi că prima dragoste nu se uită niciodată. Se uită în sensul că nu mai sunt aceleași sentimente, dar nu uiți așa cum a fost. A fost copilăresc, a fost copilăresc și transpiram așa, îmi transpirau palmele când îl vedeam, mă tot uitam și încercam să nu mă vadă că mă uit tot timpul la el, ca atunci când ești copil”, declara Andreea Mantea în trecut, potrivit Viva!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net