Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, dar nu are noroc în dragoste. Cum a aflat că este înșelată: „Am căzut din picioare”

Oricât de frumoase, celebre și curtate ar fi de bărbați, vedetele din România nu sunt ferite de indifelități și dezamăgiri pe plan amoros. O amintim de această dată pe Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare de televiziune care a avut parte de un adevărat șoc la aflarea veștii că este înșelată.

Vedeta din România care a suferit un șoc când a aflat că este înșelată / foto: Pixabay
Vedeta din România care a suferit un șoc când a aflat că este înșelată / foto: Pixabay

În ciuda faptului că are o carieră de succes, un copil care este lumina ochilor ei și o situație financiară bună, experiențele în dragoste nu au fost prea blânde cu ea. 

Andreea Mantea: „Mi-a amorțit tot corpul”

În urmă cu câteva luni, Andreea Mantea a fost invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță”. Pe lângă mai multe mărturisiri pe care le-a făcut de-a lungul emisiei, una dintre ele s-a rezultat a fi destul de dureroasă: momentul în care a aflat că este înșelată.

„Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje. Doar am auzit, asta a fost cel mai dur, asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Plăcerea simțită (n.r. – ce a auzit). Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama, nu mai aveam aer, am luat-o pe alte… Au trecut. Să plâng după așa ceva?”, a mărturisit prezentatoarea. 

Cel mai mare regret al Andreei Mantea 

Una dintre cele mai mari greșeli pe care poate și noi am făcut-o la rândul nostru a fost să ne concentrăm mai mulți pe ceilalți, în defavoarea propriei persoane. 

În această ipostază s-a aflat și frumoasa brunetă, care a ajuns la concluzia că este mult mai important să se ocupe de sufletul ei. 

  „Nu! (n.r. – dacă iubește pe cineva) Îmi iubesc copilul, îmi iubesc mama, îmi iubesc tatăl, sora, îmi iubesc prietenii, îmi iubesc colegii, mă iubesc pe mine.

Am trăit prea mult timp căutând la alții și nu m-am uitat la mine. Nu este niciodată târziu să te descoperi. Tu crezi că cei care ne privesc acum se cunosc 100%? Tu te cunoști pe tine 100%? Am ales, după foarte mulți ani, să îi las pe ceilalți și să mă concentrez pe mine.”, a mai spus vedeta de televiziune. 

image
image
image
image
image
image
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net