Colaborare internațională. Oliver Popa, piesă de senzație cu Natalia Luncașu

Surpriza muzicală vine tocmai de la Londra înainte de Crăciun din partea solistului român Oliver Popa care împreună cu interpreta Natalia Luncașu au înregistrat și cântat împreună în limba rusă piesa "Проститься", "ADIO (Goodbye)" despre care aflați mai multe în continuare.

 Oliver Popa și Natalia Luncașu
Oliver Popa și Natalia Luncașu

Oliver Popa, piesă de senzație cu Natalia Luncașu

Cei doi soliști au înregistrat împreună piesa "Проститься", care înseamnă "Adio (Goodbye)", care e un cover interpretat în varianta originală de Emin și Ani Lorak. Oliver Popa se știe deja că locuiește de caeva timp la Londra unde predă canto și a fost coleg cu Dragoș Mostensecu la AB Music Academy din Londra, o școală specială de canto.

„A fost o provocare să învăț limba rusă dar Natalia m-a ajutat foarte mult să descopăr frumusețea și muzicalitatea limbii ruse. Sper să primim numai cuvinte de laudă la adresa acestei frumoase colaborări" a declarat Oliver pentru Click!.

Natalia Luncașu s-a născut în orașul Cahul din Republica Moldova. „Dragostea de muzică a început chiar de la casă părintească, mereu cânta muzică mai ales sâmbăta când făceam acasă treaba cu părinții și duminică atunci când toată lumea se odihnea. Profesorul meu de muzică de la școală, era chiar fratele mamei, Ion Bantuș, un muzician profesionist, care a cântat în diferite țări, la diferite instrumente. A cântat și cu faimosul Nicolae Botgros. La școală era taraful în care cântăm cu vocea cântece populare și cântăm și în corul școlii.

Mergeam în diferite localități la concursuri. Vorbesc rusă fiindcă în orașul natal erau foarte mulți ruși, totul era în limba rusă, filmele, muzică rusească, desene animate în rusă, prieteni vorbitori de rusă și până în Decembrie 2020, limba rusă era a2a limba oficială de stat", spune solista. Artista ne-a spus și alte detalii despre viața personală.

„Am ajuns la Londra după ce divorțasem și era nevoie de o schimbare în viața mea. Eu de mulți ani visam să cânt. Nici o zi nu trecea fără muzică și eu să cânt o dată cu ea, căci ai mei mereu mă certau că ei nu aud muzică ci mă aud mai mult pe mine. Când sunt veselă ascult muzică și cânt, și când sunt tristă la fel, când mă culc pun muzică, când mă trezesc pun iar muzică. Am început o frumoasă colaborare cu Oliver acum 2 ani în cadrul AB Music Academy din Londra. După multă muncă și multe repetiții avem acum bucuria să lansăm prima noastră colaborare", spune ea.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub horoscop iertare png
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg