Concurenta de la Chefi la Cuțite părăsită de mamă. Povestea ei a impresionat jurații: „Tata era alcoolic și violent”

Noul sezon al emisiunii culinare Chefi la cuțite a început în acest weekend. Show-ul de televiziune nu le-a făcut cunoștință celor de acasă doar cu maeștrii în ale bucătăriei, ci și cu oameni care duc în spate povești de viață care pot sta la baza unui scenariu de film.

A început sezonul 12 Chefi la cuțite / foto: Antena 1
A început sezonul 12 Chefi la cuțite / foto: Antena 1

Concurenta de la Chefi la Cuțite părăsită de mamă

În fața celor 3 jurați super îndrăgiți, adică chefii Florin Dumitrecu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu a venit Gabriela Țugui, care pe lângă un preparat delicios, a venit și cu o povestea de viaă cutremurătoare. În spatele zâmbetului frumos e ascunde o poveste șocantă, dar și un vis care aici ăn noul sezon al emisiunii, poate deveni realitate. Tânăra din Bacău, în vârstă de 23 de ani a fost părăsită de mamă la doar 6 ani și chinuită apoi de un tată alcoolic. Gabriela este căsătorită și este mama a doi copii de care se simte tare mândră și cărora încearcă să le ofere copilăria pe care ea n-a avut-o. 

Pe când era doar un pui de om, Gabriela Țugui a fost martoră la suferința mamei sale, care a fost victima abuzurilor comise de tatăl său. Mama, epuizată de bătăi, a luat decizia de părăsi țara și de a începe o viață nouă peste hotare, lăsându-i în grija tatălui pe Gabriela și pe fratele său mai mic.

În scurt timp după plecarea mamei, femeia a reușit să își refacă viața alături de un alt bărbat, dar în același timp, a ales să îi lase în urmă pe cei doi copii ai săi. Gabriela Țugui și fratele ei mai mic s-au trezit astfel singuri, lăsați în grija tatălui lor, un individ afectat de alcool și predispus la comportamente abuzive.

Cu toate că Gabriela este conștientă că mama ei a decis să plece pentru a scăpa de chinurile vieții alături de tatăl lor, nu poate înțelege pe deplin motivul pentru care i-a abandonat atât pe ea, cât și pe fratele ei într-o astfel de situație dificilă.

Mama a plecat în Italia la muncă când aveam șase ani, fratele meu avea trei. Și-a găsit acolo pe cineva și ne-a părăsit. A fost alegerea ei. Nu avea nici o viață bună cu tata. Fiind alcoolic, mai consuma băuturi și mama a fost abuzată. Tatăl meu era foarte violent.”, a declarat Gabriela Țugui, la Chefi la cuțite.

image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net