Concurenta superbă de la Românii au talent care l-a cucerit pe Andi Moisescu. Aleksandra a avut un număr spectaculos: „Mă recunosc vrăjit și nu regret”

#Românii au talent

Momente de senzație în cea de-a treia ediție din sezonul 14 al emisiunii „Românii au talent”. O nouă concurentă a reușit să îi impresioneze pe jurați cu numărul său artistic, mai ales pe Andi Moisescu. Este vorba despre Aleksandra Kiedrowicz. Cu talentul său impresionant, ea a câștigat cea de-a 8-a ediție a „Polonia are talent”.

Aleksandra Kiedrowicz și-a prezentat numărul artistic pe scena „Românii au talent”
Aleksandra Kiedrowicz și-a prezentat numărul artistic pe scena „Românii au talent”

Câștigătoarea celei de-a 8-a ediție a „Polonia are talent” a făcut senzație pe scena celui mai iubit show, „Românii au talent”. Aleksandra Kiedrowicz are 29 de ani și a reușit să îi impresioneze pe jurați cu numărul său artistic.

„Sunt Aleksandra Kiedrowicz, am 29 de ani. Sunt din Polonia, dar locuiesc în Las Vegas. Sunt artistă de circ, dar nu provin dintr-o familie de artiști. Mama m-a înscris la dansuri, dar nu eram împlinită. Am fost la circ și am văzut artiștii la trapez și am zis că pot să fiu și eu așa. M-am uitat pe Youtube și am început să practic asta. Am plecat de acasă la 19 ani și am lucrat la cariera mea.

E o muncă intensă, grea pentru organism și foarte periculoasă. Sper să nu am parte de accidente care să-mi distrugă cariera. De asta, logodnicul meu nu se uită atunci când am un număr pe scenă. Mereu îi scriu mamei mele, după spectacol, sunt bine, sunt vie, e totul ok”, a declarat ea, în cadrul emisiunii.

Andi Moisescu: „Mie mi se pare că am văzut grație pură aici”

Dragoș Bucur:E un moment atât de bine construit încât la final te gândești, dacă ar fi să pun într-un singur cuvânt, acela ar fi frumos”.

Andra: „M-am bucurat că atunci când ea a început prestația, voi n-ați mai vorbit. De obicei, avem tot felul de comentarii, acum nu a mai zis nimeni nimic. Tu ești o femeie foarte frumoasă și eu iubesc să văd femei frumoase și puternice”.

Bobonete: „Aleksandra, a fost un moment frumos, așa cum a zis și Dragoș. Andi s-a uitat la tine ca la Mona Lisa, la numărul tău”.

Andi: „Bobo, mai în glumă, mai în serios, îți dau cuvântul meu că am avut senzația că privesc niște tablouri. Mie mi se pare că am văzut grație pură aici. Am văzut foarte multă siguranță într-un moment care nu mi se pare a fi deloc ușor. Am stat și cu inima strânsă. Mă recunosc vrăjit și nu regret! Superb!”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net