Scene îngrozitoare în Polonia. Un șofer a intrat într-o mulțime de oameni, apoi a fugit de la fața locului

Ultima actualizare:

Un accident grav s-a produs într-un oraș din Polonia, după ce o mașină a intrat în plin într-un grup de oameni. Accidentul s-a soldat cu victime, 17 la număr mai exact, printre acestea fiind și copii. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei, după cum anunță Nexta. 

Accident în Polonia / foto: Nexta
Accident în Polonia / foto: Nexta

Evenimentul nefericit s-a produs vineri, atunci când o mașină a intrat într-un grup de oameni care se aflau în centrul orașului Szczecin, localizat în nord-vestul Poloniei. Anunțul a fost făcut de prefectul regiunii, Adam Rudawski. 

Accidentul nu a fost un act terorist, spun oamenii legii

Cu toate că incidentul a fost unul extrem de grav și mulți s-ar fi gândit la un posibil atac terorist, poliția a exclus încă de la început o asemenea probabilitate, după cum relatează AFP. Mai mult decât atât, șoferul vinovat a fugit de la locul faptei, iar trei minori și doi adulți au fost răniți în stare critică. 

Imagini de la locul accidentului / foto: Nexta
Imagini de la locul accidentului / foto: Nexta

Este vorba de un incident cu „17 persoane rănite, dintre care trei minori şi doi (răniţi) în stare critică”, a declarat presei Adam Rudawski, adăugând că şoferul a fost reţinut după ce a fugit de la locul faptei.

„17 persoane rănite, dintre care trei minori şi doi (răniţi) în stare critică”, a declarat presei Adam Rudawski, adăugând că şoferul a fost reţinut după ce a fugit de la locul faptei. „Nu este vorba de un act terorist”, a declarat presei un purtător de cuvânt al poliţiei din Szczecin, Pawel Pankau.

Șoferul fugar, reținut de oamenii legii 

Cel responsabil de întreg accidentul este un bărbat polonez în vârstă de 33 de ani, care a intrat cu mașina în mulțimea de oameni care așteptau să vină tramvaiul. Accidentul s-a întâmplat în intersecția Szczecin, unde locurile de trecere sunt protejate. 

După accident, șoferul a fugit de la fața locului, cu mașina cu care a lovit omenii, urmând ca mai apoi să intre în coliziune cu alte trei vehicule, răniți fiind și șoferii acestora, a mai precizat Szczecin. 

Mașinile avariate / foto: Nexta
Mașinile avariate / foto: Nexta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Robert Fico FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 05 15 at 14 32 20 (1) jpeg
plaje bulgaria blue flag jpg
semn de intrebare jpeg
image png
WhatsApp Image 2024 05 15 at 13 57 48 jpeg
mancare pixabay jpg
iran 7912 jpg
vlad alexandru ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net