Cum a reacționat familia lui Zarug când a recunoscut că este gay: «Mama mi-a cumparat de-a lungul timpului inclusiv tocuri»

12 ianuarie 2022

Mihai Dan Zarug (39 de ani) a făcut dezvăluiri intime despre viața lui personală și despre cum a reacționat familia sa atunci când a aflat de orientarea sa sexuală. Fostul concurent de la Asia Express a spus că încă de mic, părinții lui și-au dat seama că este homosexual și l-au susținut. Cu toate acestea, el le-a spus oficial că este gay abia în urmă cu 6 ani, de teama reacției lor.

image
Zărug a vorbit despre modul în care a reacționat familia lui când a recunoscut că e gay

Zarug a recunoscut că i-a fost frică să nu fie respins de familia sa, din cauza orientării sale sexuale. Din fericire, nu a fost cazul și a avut norocul să aibă niște părinți deschiși care l-au acceptat.

«Eu cred că nu era greu de imaginat pentru că mama mea mi-a cumpărat de-a lungul timpului inclusiv tocuri. Stilul meu vestimentar n-a fost niciodată unul macho, nici nu le-am adus acasă vreo fată. S-a întâmplat foarte recent, cred că acum 6 ani. Pentru că am trecut printr-un moment foarte greu pe plan personal și mă simțeam singur pe lume. Tot ce mă ținea era frica mea că m-ar fi respins. Dar deja aveam 30 și ceva de ani...Dacă am învățat ceva este că nu te poți lupta cu frica omului. Numai el poate (...) Relațiile mele cu familia cred că s-au îmbunătățit de atunci», a povestit Zarug la Teo Show.

Zarug a concurat la Asia Express

stanga
dreapta
zarug 3 jpg
zarug asia express 2 jpg
zarug asia express jpg
zarug jpg
zarug jpg
zarug 2 jpg

Zarug, pe numele său real de Mihai Dan Zarug, a făcut parte showul Asia Epress „Drumul Împăraților”, alături de Lorelei, co-echipiera lui. Designerul este foarte cunoscut în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

A  cochetat cu televiziunea în trecut, însă a preferat să își desfășoare activitatea pe rețelele sociale. În 2018, el a apărut și la emisiunea Chefi la Cuțite.

De asemenea, marea lui dragoste și cariera sa este aceea de designer vestimentar.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
alina puscas png
netflix laptop jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub adrian artene png
romanii au talent