Cum a reacționat familia lui Zarug când a recunoscut că este gay: «Mama mi-a cumparat de-a lungul timpului inclusiv tocuri»

12 ianuarie 2022

Mihai Dan Zarug (39 de ani) a făcut dezvăluiri intime despre viața lui personală și despre cum a reacționat familia sa atunci când a aflat de orientarea sa sexuală. Fostul concurent de la Asia Express a spus că încă de mic, părinții lui și-au dat seama că este homosexual și l-au susținut. Cu toate acestea, el le-a spus oficial că este gay abia în urmă cu 6 ani, de teama reacției lor.

article img
Zărug a vorbit despre modul în care a reacționat familia lui când a recunoscut că e gay

Zarug a recunoscut că i-a fost frică să nu fie respins de familia sa, din cauza orientării sale sexuale. Din fericire, nu a fost cazul și a avut norocul să aibă niște părinți deschiși care l-au acceptat.

«Eu cred că nu era greu de imaginat pentru că mama mea mi-a cumpărat de-a lungul timpului inclusiv tocuri. Stilul meu vestimentar n-a fost niciodată unul macho, nici nu le-am adus acasă vreo fată. S-a întâmplat foarte recent, cred că acum 6 ani. Pentru că am trecut printr-un moment foarte greu pe plan personal și mă simțeam singur pe lume. Tot ce mă ținea era frica mea că m-ar fi respins. Dar deja aveam 30 și ceva de ani...Dacă am învățat ceva este că nu te poți lupta cu frica omului. Numai el poate (...) Relațiile mele cu familia cred că s-au îmbunătățit de atunci», a povestit Zarug la Teo Show.

Zarug a concurat la Asia Express

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Zarug, pe numele său real de Mihai Dan Zarug, a făcut parte showul Asia Epress „Drumul Împăraților”, alături de Lorelei, co-echipiera lui. Designerul este foarte cunoscut în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

A  cochetat cu televiziunea în trecut, însă a preferat să își desfășoare activitatea pe rețelele sociale. În 2018, el a apărut și la emisiunea Chefi la Cuțite.

De asemenea, marea lui dragoste și cariera sa este aceea de designer vestimentar.