Cum a reacționat familia lui Zarug când a recunoscut că este gay: «Mama mi-a cumparat de-a lungul timpului inclusiv tocuri»

Ultima actualizare:

Mihai Dan Zarug (39 de ani) a făcut dezvăluiri intime despre viața lui personală și despre cum a reacționat familia sa atunci când a aflat de orientarea sa sexuală. Fostul concurent de la Asia Express a spus că încă de mic, părinții lui și-au dat seama că este homosexual și l-au susținut. Cu toate acestea, el le-a spus oficial că este gay abia în urmă cu 6 ani, de teama reacției lor.

Zărug a vorbit despre modul în care a reacționat familia lui când a recunoscut că e gay
Zărug a vorbit despre modul în care a reacționat familia lui când a recunoscut că e gay

Zarug a recunoscut că i-a fost frică să nu fie respins de familia sa, din cauza orientării sale sexuale. Din fericire, nu a fost cazul și a avut norocul să aibă niște părinți deschiși care l-au acceptat.

«Eu cred că nu era greu de imaginat pentru că mama mea mi-a cumpărat de-a lungul timpului inclusiv tocuri. Stilul meu vestimentar n-a fost niciodată unul macho, nici nu le-am adus acasă vreo fată. S-a întâmplat foarte recent, cred că acum 6 ani. Pentru că am trecut printr-un moment foarte greu pe plan personal și mă simțeam singur pe lume. Tot ce mă ținea era frica mea că m-ar fi respins. Dar deja aveam 30 și ceva de ani...Dacă am învățat ceva este că nu te poți lupta cu frica omului. Numai el poate (...) Relațiile mele cu familia cred că s-au îmbunătățit de atunci», a povestit Zarug la Teo Show.

Zarug a concurat la Asia Express

Zarug, pe numele său real de Mihai Dan Zarug, a făcut parte showul Asia Epress „Drumul Împăraților”, alături de Lorelei, co-echipiera lui. Designerul este foarte cunoscut în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

A  cochetat cu televiziunea în trecut, însă a preferat să își desfășoare activitatea pe rețelele sociale. În 2018, el a apărut și la emisiunea Chefi la Cuțite.

De asemenea, marea lui dragoste și cariera sa este aceea de designer vestimentar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net