Cum l-a afectat abandonul mamei pe Damian Drăghici. Boala teribilă cu care a fost diagnosticat

Damian Drăghici (54 ani) este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Și deși acum este un om împlinit și are o carieră de succes, puțini sunt cei care știu că, pe când avea o vârstă fragedă, a fost abandonat de mamă, iar acest lucru i-a provocat o rană adâncă, dar și o tulburare de natură psihică. 

Damian Drăghici a fost abandonat de mamă în copilărie / foto: arhiva Click!
Damian Drăghici a fost abandonat de mamă în copilărie / foto: arhiva Click!

Până să cunoască succesul răsunător de care se bucură azi, Damian Drăghici a avut o viață destul de dură. A fost abandonat de mamă pe când avea o vârstă fragedă, iar bunica lui a fost cea care a preluat rolul matern.

De asemenea, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, oferind detalii neștiute cu privire la copilăria sa, artistul a dezvăluit că momentul a lăsat urme adânci, a dezvoltat ADHD și a avut nevoie de 20 de ani de terapie.

„Nu am conștientizat pentru că până la 10 ani i-am spus «mamă» bunicii. Pe tatăl biologic îl consideram frate, unchiu era fratele meu și era așa multă dragoste în familie încât nu am simțit. Acum o cunosc pe mama, suntem în relații ok, dar dragostea mea mare e pentru bunica.

Nu am simțit lipsa mamei până nu am ajuns în America și mi-au băgat ăia în cap că am traume pentru că nu am trăit cu mama. Conștientizez asta, am făcut 20 de ani de terapie, dar în esență nu am simțit asta.

„Totul se întâmplă pentru un scop”

Copil fiind, normal că este nevoie de relația cu mama, dar eu cât eram mic nu am simțit-o, apoi s-a văzut asta la mine, pentru că ADHD-ul se dezvoltă în urma unei lipse și atunci tu își faci tot felul de lucruri ca să nu fii prezent, dar tot ADHD-ul m-a ajutat în viață să realizez niște lucruri, deci e bine. Totul se întâmplă pentru un scop”, a declarat Damian Drăghici, în cadrul podcast-ului realizat de Ilinca Vandici, „Te ascult”.

Artistul a mai menționat că și-a iertat mama încă din 2019, anul în care s-a născut băiatul său.

„Pe mama am iertat-o în 2019, cu două săptămâni înainte să se nască fiul meu. Sărbătoream un an cu Cristina, m-am dus să iau o cutie de trandafiri și îmi spune că prețul e 30.000 de lei. I l-am cumpărat, i l-am dat și Cristina s-a uitat pe un alt site și a văzut că asta costă 20 de euro și atunci am întrebat-o că ea e florăreasă? Eu ar trebui să știu, că mama mea e florăreasă, iar atunci mi-a spus că de ce nu o sun. Am sunat-o, ne-am văzut și atunci ne-am închegat, iar acum suntem într-o relație foarte bună”, a mai spus Damian Drăghici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fulger trasnet foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net