Cum s-a filmat sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat în Thailanda: „Va fi dezmăț aici”

Noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii” va aduce în curând în fața telespectatorilor noi provocări ale cuplurilor care ar fi în stare să bage mâna în foc pentru dragostea și fidelitatea pe care unii altora și-o poartă. Noul sezon „Insula Iubirii” va debuta joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1, astfel că noi informații ies deja la iveală.

Ce spune Radu Vâlcan despre noul sezon al emisiunii / foto: Antena 1
Ce spune Radu Vâlcan despre noul sezon al emisiunii / foto: Antena 1

Provocări, teste, amăgiri și dezamăgiri îi așteaptă pe concurenții sezonului șapte al reality-show-ului „Insula Iubirii”. Cele nouă cupluri vor sta în resorturi separate, alături de ispitele care așteaptă cu nerăbdare să-și pună abilitățile de seducție în practică.

Concurenții au cunoscut cele două resorturi

Cuplurile au cunoscut resorturile în care vor fi cazați, alături de ispite, partenerii lor. Ceea ce au văzut nu a fost deloc pe placul lor și nu s-au sfiit să-și spună părerea, să-și exprime temerile pe care le au respectiv de „dezmățul” care se anunță.

Concurenții au cunoscut resorturile / foto: Antena 1
Concurenții au cunoscut resorturile / foto: Antena 1

„Chiar nu mă aşteptam ca noi să cunoaştem vila băieţilor, preferam să nu o cunosc!”, a mărturisit Bianca, partenera lui Marius, la Antena 1

La rândul ei Ema, partenera lui Răzvan a și-a spus părerea fără nicio reținere: „Va fi dezmăţ aici! Ispitele mi s-au părut nişte feline care aşteptau să devoreze prada!”.

La rândul lui, Radu Vâlcan a avut grijă să-i avertizeze pe concurenții sezonului șapte al emisiunii „Insula Iubirii” faptul că fiecare mișcare va fi atent supravegheată de camerele instalate în resorturi.

De asemenea, le-a adus din nou în atenție concurenților faptul că nicio „mișcare” de-a lor nu va rămâne în spatele camerelor de filmat.

„Camerele de filmat sunt pregătite să observe tot şi să arate tot. Vor urmări fiecare mişcare, vor surprinde din zeci de unghiuri realitatea din vile, în cele mai mici şi picante detalii, iar ce se întâmplă pe Insulă nu va rămâne pe insulă! Garantat!”, au fost cuvintele lui Radu Vâlcan, prezentatorul celui mai urmărit show din România. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net