„Insula iubirii” revine pe micile ecrane! Când va avea loc premiera îndrăgitului show

#Insula iubirii

Insula iubirii” revine, în curând, la Antena 1. Îndrăgitul show, unde noi cupluri vor lua parte la cel mai dur test de fidelitatem și își vor pune la încercare sentimentele și stabilitatea relației, se reîntoarce cu cel de-al şaptelea sezon, pornind într-o nouă călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii. Când va avea loc premiera noului sezon?

Când va începe sezonul 7 din „Insula iubirii” / Foto: Facebook
Când va începe sezonul 7 din „Insula iubirii” / Foto: Facebook

Insula iubirii”, sezonul șapte, va începe curând la Antena 1, iar cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul reality show-ului, Radu Vâlcan (46 de ani).

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nici o joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan, relatează Antena1.ro.

Când va avea loc premiera noului sezon

„Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre întrebările la care cuplurile, cu ajutorul testului „Insula Iubirii”, vor să afle răspunsuri. Noul sezon al emisiunii, îndrăgită de nenumărați fani, le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize, printre care, noi ispite, noi locații și noi povești de viață. Așadar, când va începe sezonul șapte din „Insula iubirii”?

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show va avea premiera pe 22 şi 23 iunie. „Insula iubirii” va putea fi urmărită în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net