Mirela Banias de la Insula Iubirii, probleme grave de sănătate! A slăbit enorm și e de nerecunoscut

Ultima actualizare:

Modul de viață nesănătos, cu mult stres și fără mișcare, i-a cauzat mari bătăi de cap Mirelei Baniaș (40 de ani), silind-o să ia măsuri drastice. Îndrăgita concurentă de la Insula Iubirii, sezonul 4, a avut probleme cu inima și diabetul și a urmat un tratament medicamentos. 

Mirela Banias, fosta concurentă de la Insula Iubirii / Sursă foto: Instagram
Mirela Banias, fosta concurentă de la Insula Iubirii / Sursă foto: Instagram

Mirela Banias de la Insula Iubirii a slăbit și e de nerecunoscut

Medicii i-au recomandat să slăbească cât mai mult și i-au prescris un regim personalizat, care a ajutat-o să slăbească 20 de kg într-o perioadă record, de doar 2 luni.

Foarte activă pe Instagram, Mirela Banias a primit mii de mesaje de la admiratorii care doreau să știe cum a reușit să piardă atâtea kilograme într-un timp atât de scurt. Aceasta a subliniat că nu a slăbit în urma vreunei operații sau luând pastile, lucruri pe care nu le-ar recomanda nimănui. A fost nevoită, însă, să apeleze la un medic nutriționist pentru a-și ține sub control problemele cardiovasculare și glicemia. În urma analizelor a primit un regim personalizat, care i-a schimbat modul de viață, pe care fosta concurentă îl descria ca fiind unul haotic, fără mese, fără mișcare, fără somn și cu mult stres.

Cum reușește să țină în continuare regimul

Mirela Banias a dezvăluit că este hotărâtă să țină în continuare regimul, poate chiar să îi devină stil de viață. Este greu, dar a dat rezultate, Mirela reușind să renunțe la unele medicamente. Mărturisește că o ajută foarte mult faptul că are zilnic la dispoziție 4 bucătari și ospătarii restaurantului, care sunt atenți la mesele ei. Aceasta a mai adăugat pe contul ei de Instagram că se simte norocoasă pentru iubirea cu care este înconjurată.

Este greu și nu mă lasă să renunț (psihologic), până în prezent am reușit și mă simt mai bine, am renunțat la unele medicamente. Da, țin regim și probabil o să țin toată viața, mai bine decât medicamente. Îmi este foarte ușor să țin acest regim pentru că am patru bucătari la dispoziție zilnic și ospătari care nu mă lasă să uit o masă. Sunt o norocoasă că am atâția oameni în jur care mă iubesc”.

Mirela Banias, a fost una dintre cele mai apreciate participante la Insula Iubirii, sezonul 4, show-ul fiind difuzat de Antena 1. A mai apărut la emisiunea Chefi la cuțite, alături de tatăl ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net