Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii se însoară din nou! Dovada că a dat-o uitării de tot pe Hannelore

Bogdan Ionescu, protagonistul sezonului 4 al emisiunii Insula Iubirii pare că a dat-o uitării pe Hannelore Ulrich, fosta sa soție. Acum iubește din nou și nu a mai stat pe gânduri, astfel că recent și-a anunțat logodna cu noua sa iubită. 

Bogdan Ionescu. FOTO: Instagram
Bogdan Ionescu. FOTO: Instagram

Bogdan Ionescu s-a înscris participant și la cel de-al șaselea sezon al reality-show-ului Insula Iubirii. Cu siguranță nu s-a gândit că iubirea îi va bate din nou la ușă, întrucât recent a cerut-o de soție pe iubita sa. 

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii iubește din nou 

În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, fostul soț al lui Hannelore se pregătește pentru un nou capitol al iubirii. 

Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich au participat în sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii și au avut un parcurs cum nu se putea mai interesant. Bogdan Ionescu putea să jure că relația pe care o avea, la momentul respectiv, cu Hannelore Ulrich nu se va destrăma niciodată, însă Thailanda a avut alte surprize pentru el.

Bogdan Ionescu a cerut-o pe iubita lui în căsătorie / Sursă foto: Facebook
Bogdan Ionescu a cerut-o pe iubita lui în căsătorie / Sursă foto: Facebook

Involuntar sau nu, blondina s-a îndrăgostit, pe atunci, de ispita masculină Andi, cel care a fost și protagonistul emisiunii Burlacul de la Antena 1 (Andi Constantin, n.r.). Deși și-au mai dat o șansă știind că au deja nunta programată, nimic nu a mai funcționat între cei doi.

După ce s-au căsătorit, la scurt timp, Bogdan Ionescu și Hannelore au divorțat. După ceva vreme, au crezut că ciorba reîncălzită încă mai are gust, însă a fost cu ghinion și de această dată. Fiecare a luat-o, în cele din urmă, pe drumuri separate. Bogdan Ionescu a ales să fie ispită în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, însă nu a avut prea mult noroc la cucerit concurente, dar iată că norocul i-a surâs acasă!

De ceva timp, fostul soț al lui Hannelore se iubește cu o tânără pe care a și cerut-o de soție, după cum o arată și cea mai recentă imagine pe care a postat-o acesta, pe contul său de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net