Cum s-au cunoscut Giulia Nahmany și soțul său: „Am deschis geamul la mașină și...”

Ultima actualizare:

Giulia Nahmany (40 de ani) a fost invitata lui Jorge în podcastul artistului care îi poartă numele, "Vorba lu' Jorge", și a povestit detalii neștiute despre viața ei. Se știe că Giulia Nahmany este o împătimită a vieții sănătoase și gătește rețete vegane, dar cum o face și cum se îmbracă atunci când e în bucătărie și nu o vede nimeni? Giulia Nahmany a dat din casă pentru prezentatorul podcast-ului în cadrul căruia a fost invitată.

Umblii în chiloți prin casă ca să arăți și simți tu că te iubești foarte mult...", spune Jorge, iar Giulia Nahmany îl completează imediat: "Nu ca să arăt, ci să mă simt. Absolut. Și realmente stau în bucătărie și gătesc așa!", a mărturisit actrița și cântăreața care are propria părere despre faptul că unele femei nu și-au găsit încă partenerul.

Din păcate sunt și foarte multe femei care au înțeles greșit acest „feminim power" pentru că au preluat prea multă energie masculină, Jorge, și de aceea sunt singure, din păcate. Pentru că o femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie, și că ea niciodată nu o să poată să fie bărbat", a mai spus Nahmany.

Vedeta este una dintre cele mai bogate femei de la noi, dar nu a vrut să își estimeze averea în fața camerelor de luat vederi. A considerat că este mai elegant să spună că are tot ce are azi, pentru că a știut să muncească.

Dacă eu am ce am, e pentru că am știut cum să și muncesc, să știu cum să fac să construiesc și mai mult. Poți să ai și să faci harcea-parcea și să distrugi tot. Și  să devină eter așa că este o responsabilitate mare, să ai, dar să știi cum să înflorești totul!”, a mai adăugat Giulia Nahmany.

Și-a cunoscut soțul pe stradă

Giulia Nahmany nu s-a sfiit să îi povestească lui Jorge cum și-a cunoscut soțul, pe Cătălin, pe stradă, și ea a fost cea care a făcut primul pas și a strigat după el!

Ți-ai agățat soțul pe stradă", îi spune Jorge Giuliei Nahmany. „Agățat este un cuvânt cam... Nu, l-am identificat, mai bine spus! Vorbesc serios. Eram la volan, conduceam mașina, mama era  lângă mine și make-up artist-ul în spate, tocmai mă duceam spre o ședință foto. Era 17 decembrie 2008, frig afară, cred că era puțină zăpadă. În viața mea nu am făcut ce am făcut.

Pur și simplu conduceam mașina și l-am văzut pe Cătălin mergând pe stradă într-un costum și spun „Mamă, uite ce frumos!". Și nu știu cum, pur și simplu, fără să mă gândesc, e ca și cum, sufletul meu l-a identificat pe sufletul lui și urlă în mine și i-a spus: „Nu-l lăsa să plece! Nu-l scăpa! Este predestinat!”. Am deschis geamul de la mașină și l-am strigat, „Ești frumos!". Îți dai seama că nu e ceva mental, care să te gândești că așa, nu...  Am deschis geamul, i-am spus „Ești frumos!", am continuat cu mașina și am văzut în oglindă că se întoarce spre mine. Am oprit mașina,  erau mașini în spatele meu care tot claxonau  și am zis „Așteptați”... Am oprit totul, toată lumea a așteptat parcă și oamenii din spate au avut răbdare, nici ei nu au mai claxonat parcă să vadă ce se întâmplă. El a venit spre mine și a spus "Bună seara! Ați spus ceva!".  Mă uit la el și îi spun: "Să nu vă prefaceți că nu ați auzit  ce am spus!"... I-am spus că dacă tot suntem la capitolul sincerității: "Am zis că sunteți frumos!", "Păi și dumneavoastră sunteți frumoasă!", mi-a zis...(...)

Apoi am schimbat telefoanele, ne-am dus mai departe și m-a sunat a doua zi. M-a întrebat dacă sunt ocupată, am vorbit o oră la telefon și eu tot amânam să îi răspund și să ne vedem...

Toată viața mea credeam că eu o să mă mărit cu un evreu și nu îmi era teamă că dacă mă văd cu el nu o să-mi placă de el. Mi-a fost teamă că dacă mă văd cu el o să-mi placă prea mult și eu ce fac?”, i-a povestit Giulia Nahmany lui Jorje, încă emoționată cu gândul la prima ei întâlnire cu cel pe care l-a întâlnit atunci, și este și astăzi soțul ei și tatăl celor două fetițe ale sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net