Ce trebuie să conțină un mic dejun sănătos. Sfaturi de la Giulia Nahmany

Giulia Nahmany (40 de ani) este fără doar și poate un exemplu pentru un stil de viață echilibrat. De când practică yoga a descoperit echilibrul perfect dar alimentația a avut și ea un rol important în viața actriței și cântăreței. 

De 15 ani ține dietă, iar de 7-8 ani a devenit vegetariană iar faptul că a renunțat la zahăr, gluten, carne și-a pus amprenta pe corpul ei de care acum frumoasa vedetă este tare mândră. A slăbit în timp 35 de kilograme și nu poate decât să se bucure din plin de rezultat.

Cât de important este să nu sărim peste micul dejun dimineața

După atâta timp în care a experimentat tot ce ține de diete și alimentație, Giulia Nahmany știe exact ce trebuie să conțină un mic dejun sănătos, un mic dejun al frumuseții, așa cum îi place ei să zică.

Frugal, ușor și simplu, sau dimpotrivă, divers și consistent, oricum ar fi și oricum ai prefera, important este să nu sari peste micul dejun și să îți rezervi măcar câteva minute  pentru  a mânca ceva în prima parte a zilei, înainte de a-ți începe activitățile. Am întâlnit multe persoane care nu obișnuiesc să consume niciun aliment până spre prânz, din dorința de a ține greutatea corporală sub control și de a-și menține silueta. Din proprie experiență îți spun însă că din punctul meu de vedere, nu aceasta este soluția. Micul dejun previne fluctuațiile nivelului de glucoză din sânge, îți dă energia necesară pentru a te concentra asupra activităților și îți reglează apetitul, astfel încât, la orele prânzului nu vei mai simți nevoia de ceva dulce sau de alimente bogate în calorii”, povestește Giulia Nahmany.

Fructe, legume, pâine integrală, cereale, iată ce recomandă actrița să nu ne lipsească niciodată din farfurie dimineața.

„În teorie, micul dejun trebuie să conțină 25-30%  din caloriile de care ai nevoie pe parcursul întregii zile, iar aici pot fi incluși carbohidrații care au absorbție lentă (cereale integrale, fructe proaspete etc), vitaminele, oligoelementele, proteinele și mineralele”, a mai adăugat vedeta care și-a lansat o aplicație interesantă pe care se pot găsi zeci de “rețete și hrănitoare și delicioase pentru micul dejun, echilibrate nutrițional și care sunt gata într-o clipită”, exact așa cum spune actrița care se bucură în fiecare dimineață de o diversificare altfel a micului dejun, care poate include preparate cu gust și savoare.

Giulia Nahmany se află acum într-o vacanță de lux în Grecia, Creta, alături de soțul ei,  Cătălin, și de familia sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net