Cât de bine se completează Giulia Nahmany cu soțul ei! Actrița își face cartier rezidențial în Corbeanca

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gulia Nahmany (40 ani) arată din ce în ce mai bine, acordând o atenție aparte stilului său de viață pe care îl are. Actrița are planuri mărețe pentru viitor, pe care le-a împărtășit cititorilor Click!, într-un interviu acordat în exclusivitate.

Vedeta a făcut o figura bună la Gala Premiilor Gopo, acolo unde a purtat o rochie neagră, cu șliț adânc pe picior, o ținută creată de Alina Cernățescu. Femeia de afaceri, actrița și cântăreața ne-a mărturisit că, lucrează la o comedie romantică, un film care este pe stilul ei.

Cu siguranță știu că va veni această zi, în care să îmi fie recunoscută munca. Acum lucrez la o comedie romantică, este zona mea și simt că mă reprezintă filmele de fericire, iubire, happy ending. Au și dramele rostul lor, dar momentan în viața mea au un loc aparte comediile romantice. Poți să fii cu adevărat fericită!”, ne-a spus Giulia Nahmany, care are o căsnicie fericită alături de soțul ei, Cătălin, împreună cu care are și două fetițe, Caroline și Stephany. 

„Ne-am împărțit sarcinile”

Cei doi se completează de minune. În timp ce Giulia Nahmany își vede liniștită de aparițiile la evenimentele cu ștaif, soțul ei se ocupă de fetițele cuplului.

Eu am venit la Gopo, soțul s-a dus să ia fetița de la gimnastică. Eu i-am spus să vină cu mine, dar ne-am împărțit sarcinile. Mă bucur că mă susține în lumea asta, întotdeauna pot să mă bazez pe el să aibă grijă de copii”, ne-a mai spus Giulia.

„Îmi doresc să mă cunosc și mai mult cu adevărat”

Giulia Nahmany s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. A slăbit, face yoga, se concentrează pe rețete sănătoase și face ceea ce îi place. Și-a propus să se cunoască pe sine mai mult și să își dezvolte pe zi ce trece calitățile cu care a fost înzestrată, pentru că a devenit un adevărat model pentru femeile care o urmăresc.

„Îmi doresc să mă cunosc și mai mult cu adevărat și să îmi dezvolt menirea din ce în ce mai mult. Cred că toată viață suntem în procesul de a ne cunoaște mai bine pe noi…Îmi place să le spun femeilor că sunt frumoase, este una dintre misiunile mele, să le ajut să își descopere forță cu adevărat, interiorul lor”, a mai avut de adăugat actrița.

Își construiește un imperiu imobiliar

Pe lângă proiectele de actorie și lifestyle, Giulia Nahmany se implică și în imobiliare și pare să o facă cu stil. Ca femeie de afaceri, ea și-a propus să se dezvolte și în domeniul imobiliar, care este destul de bănos, și să construiască un cartier rezidențial, în zona Corbeanca. Mai precis, are în plan să construiască 53 de vile, pe care le va scoate la vânzare.

O vorbă din bătrâni spune că în viață trebuie să plantezi un pom, să sapi o fântână și să construiești o casă. Ei bine, după luni întregi de muncă, planificări, discuții, aprobări, întâlniri cu arhitecți și cu designeri, sunt extrem de fericită să împărtășesc cu voi acest proiect rezidențial minunat, care este alcătuit din nu mai puțin de 53 de vile, într-o zonă superbă, împrejmuită de natură, la doar 20 de minute de centrul Capitalei… Văd cum visul meu capătă contur real! Totul a început cu o viziune, aceea de a construi ceva durabil, de a putea oferi  celor ce își doresc  să aibă parte de un spațiu locativ generos, mai mult decât o casă frumoasă, un cămin în adevăratul sens al cuvântului… A trăi mai bine, cred că înseamnă și a trăi mai conștient, a te gândi la viitor și la cum poți face mai mult pentru a avea acces la resursele esențiale, fără a fi dependent de un furnizor și fără a cheltui sume exorbitante”, anunța Giulia Nahmany, la jumătatea lunii martie, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net