Soția lui Andrei Aradits, schimbare totală acum 8 ani. Aşa a început pasiunea pentru yoga, care a îndepărtat-o de familie

Ultima actualizare:

Andreea Aradits, soția actorului Andrei Aradits, își sărbătorește astăzi, 15 martie, ziua de naștere. Trece prin clipe mai dificile însă, deoarece acum două zile soțul ei, actorul Andrei Aradits, a anunțat public că sunt în plin divorț, iar unul dintre termenele procesului ar avea loc chiar astăzi.

Vestea despărţitii dintre Andrei Aradits (49 de ani) și soția sa, Andreea, după un mariaj de aproape 20 de ani, a venit ca un trăsnet în lumea mondenă autohtonă. Cu atât mai mult cu cât anunțul a fost făcut doar de unul dintre cei doi protagoniști ai poveștii: actorul este cel care a povestit că este în divorț, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Internet şi realizate de Jorge. Astăzi este ziua Andreei. Pe rețelele sociale ea alege să părteze în continuare numele de căsătorie, cu toate că Andrei a declarat că divorțul este aproape de pronunțare.

Andrei a lăsat să se înţeleagă în declaraţiile sale că plecarea soţiei în India, unde stă de aproape şase luni pentru a se specializa în practicarea tehnicii Yoga, a dăunat mult relaţiei. Click! îţi spune cum a început Andreea să-şi schimbe viaţa acum mai bine de opt ani şi să dedice din ce în ce mai mult timp acestei practici, pentru care a obţinut între timp atestat de instructor.

Andreea Aradits: „Am descoperit yoga dintr-o nevoie fizică”

Andreea Aradits practică yoga din 2015 și acum este instructor / foto: arhiva personală
Andreea Aradits practică yoga din 2015 și acum este instructor / foto: arhiva personală

„Am descoperit yoga absolut întâlmplător (în 2015, n.r.), dintr-o nevoie fizică, mai mult”, a povestit Andreea, pentru revista alistmagazine.ro, în vara lui 2021. A găsit pe facebook un anunţ despre un curs de yoga, a fost cu nişte prietene să experimenteze şi i-a plăcut atât de mult încât nu s-a mai oprit. „E vorba despre Ashtanga Yoga. A fost dragoste la prima vedere, testare și experimentare. Acum yoga este motivul pentru care mă pot trezi la 5.30 dimineața. Fără să-mi pară rău”, a mai spus ea, pentru aceeaşi sursă. Iniţial, nu îşi dorea să ajungă instructor, dar i-a plăcut atât de mult să meargă la din ce în ce mai multe cursuri de specialitate, încât s-a trezit că a atins un nivel de performanţă.

„Întâmplător sau nu, în perioada în care am descoperit yoga eram în căutări. Îmi doream să-mi schimb profesia, îmi doream să fac ceva din pasiune, ca și soțul meu”, a adăugat ea. Andreea a absolvit aceeaşi universitate ca şi Andrei Aradits, UNATC din Bucureşti, dar nu Actorie, ci secția Teatrologie – specialitatea Management cultural și jurnalism teatral. Spune că a făcut această facultate din pasiune, dar că în timp și-a dat seama că nu este exact ce își dorea să facă tot restul vieții. Și a aflat despre yoga tocmai în perioada în care era în căutări. „Nu i-am acordat mare importantă inițial, am tratat-o mai mult ca pe un hobby care, treptat, treptat a ajuns să ocupe din ce în ce mai mult din timpul și energia mea”, a mai spus ea.

Ce declara Andreea Aradits despre soț și copil, acum doi ani: „Sunt minunați amândoi”

Şi Andrei, şi boiatul lor, Eric, sunt pasionaţi de sport / foto: arhiva personală
Şi Andrei, şi boiatul lor, Eric, sunt pasionaţi de sport / foto: arhiva personală

Andreea a povestit şi care sunt îmbunătăţirile practice pe care practicarea yoga le-a adus în viaţa sa: „Am învățat să spun NU mai des, am învățat să mă organizez astfel încât să încapă și yoga în viața mea și să nu-mi neglijez familia pe care o iubesc enorm, am reușit sau sunt pe cale să-mi echilibrez partea emoțională (exagerat dezvoltată) cu partea rațională (work in progress), am depășit timiditatea, mi-am găsit vocea și o folosesc să-mi spun părerile atunci când pot aduce o schimbare în bine. Încerc să nu judec și să nu mă judec (aici îmi este cel mai greu, cu mine sunt cea mai severă)”.

De asemenea, a povestit că s-a apucat de yoga și din nevoia de a trata unele probleme de sănătate. Avea o scolioză ce îi dădea mari dureri de spate și niște probleme și cu nervul sciatic. În timp a scăpat de aceste afecțiuni. „Respir mult mai bine, mai profund și sunt sănătoasă”, a mai spus ea. Un alt beneficiu enumerat de ea: „anxietatea dispare, reușești să rămâi calm în diferitele situații pe care viața ți le scoate în cale, fericite sau mai puțin fericite”.

O vreme a pregat la un studio din Bucureşti, dar şi online, acum se află din nou la cursuri de specialitate în India. Acum doi ani stilul de viaţă cu yoga nu părea un pericol pentru familia sa. „Sunt minunați amândoi, fiecare în felul lui. Andrei e bonom, creativ și imprevizibil, nu-mi imaginez viața fără el. Eric are deja 16 ani și devine propria lui persoană, învățăm să ne facem program fără el și să-l supraveghem de la distanță, fără să îl deranjăm. E un copil bun, are un suflet minunat și sper din toată inima că îi va fi bine în viață. Orice va alege să facă. Este încăpățânat (la fel ca noi) și creativ, și rebel”, spunea Andreea acum doi ani, despre familia sa.

Andreea este profesor certificat de Yoga Alliance RYT 500 h pentru Ashtanga, Hatha, Vinyasa, Yin & Restorative Yoga.

Andreea nu a renunțat încă la numele de căsătorie

Andrei și Andreea au un băiat, Eric, care anul acesta împlinește 18 ani / foto: arhiva personală
Andrei și Andreea au un băiat, Eric, care anul acesta împlinește 18 ani / foto: arhiva personală

Deși soțul ei spune că ar fi în divorț și nu mai este mult până ce separarea va fi oficială și în acte. Andreea a păstrat numele de căsătorie pe rețelele sociale. Numele ei de fată este Vânătoru.

Andreea a absolvit și ea UNATC, dar nu Actorie, ci secția Teatrologie. Iar în ultima vreme, mai precis din 2015 încoace, fiind foarte pasionată de sport, a transformat acest hobby într-o nouă profesie – a devenit instructoare de yoga, acesta fiind și motivul pentru care s-a dus în India la cursuri de specializare. Cei doi s-au cunoscut în televiziune, în 2002, pe vremea când el filma pentru serialul „În familie”, unde lucra și ea, dar în producție. S-au căsătorit pe 3 iulie 2004, iar pe 16.06.2005 a venit pe lume băiatul lor, Eric.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net