Giulia Nahmany ține o dietă periculoasă! Ce a eliminat din alimentație?

Giulia Nahmany a dat jos 35 de kilograme după ce a trecut la vegetarianism. Vedeta continuă, însă, lupta cu kilogramele. Ține diete după diete. Ultimul ei regim alimentar face, însă, minuni. Vedeta avertizează, însă, nu trebuie ținut pe termen lung!

Giulia Nahmany a intrat, din nou, la regim Sursa: Instagram
Giulia Nahmany a intrat, din nou, la regim Sursa: Instagram

Giulia Nahmany se luptă cu kilogramele încă de pe vremea când avea 15 ani. A fost suraponderală încă din adolescență și de atunci a decis să intre la dietă. Au urmat diete drastice și abia în momentul în care a devenit vegană a reușit practic imposibilul: a dat jos peste 35 de kilograme și astfel a reușit să nu ajungă la operația de gastric sleeve.

Vedeta este pe punctul de a pleca în vacanță, așa că de câteva săptămâni a intrat, din nou, la dietă. Este vorba de un nou regim alimentar, care însă se poate dovedi a fi destul de periculos pentru organism, în timp.

Giulia Nahmany: Adio ulei!

Acum sunt la un regim care merge foarte bine. Am eliminat absolut tot uleiul din dietă. Nici măcar ulei de măsline nu mai folosesc momentan, chiar dacă se spune că este foarte bun, sănătos. Am vrut să țin acest regim câteva săptămâni să văd ce se întâmplă și pot spune că este absolut fantastic.

Nici pâine nu mănânc. Preiau uleiul din nuci sau avocado, chestii de astea. Mănânc văz dimineața cu semințe de qia, cu fructe de pădure. E bun, sățios. Apoi, la prânz servesc o salată, tofu. Merge foarte bine dieta, dar nu recomand să țineți această dietă pe termen lung, ci doar câteva săptămâni cu siguranță”, a dezvăluit Giulia Nahmany, pentru Click, despre noua ei dietă, care face minuni.

Giulia Nahmany: „Nu o tineți pe termen lung!” Pe ce aliment nu pune gura?

Giulia a reușit să dea jos trei kilograme în doar două săptămâni și este mândră de acest lucru.

E wow! Carne?! Nici nu pun gura! Voi știți că eu sunt vegetariană. Deja am constat că, în două săptămâni, am dat jos 3 kilograme. Funcționează destul de bine! Pentru mine 3 kilograme înseamnă foarte mult, pentru că organismul meu deja e obișnuit cu absolut toate dietele din lume. Dar acum am reușit cumva să-l mai păcălesc puțin.

Pizza e mâncarea mea preferată. Nu-i rezist! Pizza cu brânză de buffala și cu busuioc e nemaipomenită! Sunt gurmandă. Crede-mă că mă abțin foarte greu!”, ne-a mai declarat vedeta.

Giulia Nahmany s-a născut pe 16 ianuarie 1983 în Israel, iar atunci când a împlinit 10 ani s-a mutat în București. A început să ia lecții de canto și pian. În 1998, a participat la Festivalul de la Mamaia. Vedeta a fost apoi prezentatoare la MCM România, iar, în 2005, a reprezentat Israelul la festivalul Cerbul de Aur, unde a primit premiul de popularitate.

În urmă cu câțiva ani, blondina a lansat și prima linie de bijuterii bogate în cristale Swarovski. Este căsătorită cu Cătălin de mai bine de 10 ani și au împreună două fetițe superbe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net