Cum și-o amintește Florin Piersic pe mama lui. Dezvăluiri emoționante: „A fost ca o sfântă ..."

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori. S-a născut într-o familie modestă în Cluj, iar recent a vorbit despre mama sa, de care îi este foarte dor. Își amintește despre aceasta ca și cum ar fi fost o sfântă. 

Florin Piersic Foto: Facebook
Florin Piersic Foto: Facebook

Florin Piersic o considera sfânta pe mama lui 

Florin Piersic a povestit, în cadrul emisiunii "Vine Cluju’ pe la noi", despre relația cu mama lui. Despre cât de sfântă și-o amintește pe aceasta. Mama actorului a jucat un rol important în viața lui, ea fiind cea care l-a învățat să se roage. „Pentru mine, dacă există un om pe care l-am văzut, l-am simțit, l-am iubit, a fost mama. A fost ca o sfântă. Mama era fiica preotului Pașcanu din Valea Seacă, la câțiva kilometri de Gura Humorului. Acolo s-a născut ea, împreună cu sora ei. Pe Valea Moldovei. Trecând Ceaușescu pe acolo a spus ce e asta Valea Seacă? Există în România o vale seacă?

Mă emoționează doar gândul atunci când cineva mi-a povestit cum mama mea, într-o duminică, la vreo 5-6 anișori, cu o bocceluță în spate, a plecat pe uliță. Atunci a întrebat-o: Lenuța, unde te duci tu? La Ierusalim. Ce auzise ea în casă. Pentru mine, toate poveștile astea înseamnă ceva", a spus actorul în emisiunea Vine Cluju pe la noi.

Florin Piersic, relația cu fiul său

Recent, Florin Piersic Jr. a vorbit despre relația pe care o are cu marele actor. Acesta a mărturisit că de foarte mulți ani nu îi mai vorbește tatălui său și a dezvăluit care sunt motivele ce au produs ruptura dintre ei.

Potrivit fiului marelui actor, ruptura dintre ei a avut loc în anul 2004, atunci când Florin Piersic a avut o reacție neașteptată la premiera unui film la care a lucrat enorm de mult. Atunci Florin Piersic Jr., a asimțit că tatăl său nu îi ia munca în serios și a decis să stea departe de părintele său. 

Florin Piersic Jr: „L-am iertat și rămân cu lucrurile bune"

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a declarat Florin Piersic Jr., în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Florin Piersic, viață de film 

Deși este căsătorit de 27 de ani cu Anna Torok, în tinerețe, marele actor a avut o inimă zburdalnică, iar zvonurile relațiilor lui clandestine circulau peste tot în lumea mondenă. Prima lui soție, Tatiana Iekel, este și cea care i-a dăruit primul său copil, pe Florin Piersic Jr. Cei doi s-au căsătorit în anul 1958, după doi ani de relație.

„Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre ele, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a spus prima soție a lui Florin Piersic, în urmă cu mai mulți ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net