Dalida din „Las Fierbinți”, probleme de sănătate. Ecaterina Ladin și-a anunțat retragerea din activitate!

Ultima actualizare:

Ecaterina Ladin a vorbit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV despre vacanța de sărbători, despre sacrificiile pe care a trebuit să le facă și despre cum a filmat, deși era extrem de răcită și s-a luptat o lună și jumătate cu o viroză puternică. 

Dalida din „Las Fierbinți” a mărturisit că nu doar ea a fost cea răcită, ci și întreaga familie, printre care și copiii săi. Cu toate acestea, a fost nevoită să-și ducă proiectele la bun sfârșit, să participe la filmări și să joace și în piesele de teatru pe care le avea în program. 

Ecaterina Ladin: „Am răcit cum n-am răcit în viața mea”

„Am apucat să dorm, în fiecare dimineață m-am trezit la ora 9, iar copiii mei au fost foarte înțelegători. În rest, nu am apucat să fac nimic, nu ne-am decis să mergem în nicio vacanță. Ne-a potolit, un pic, începutul anului.

Am răcit toată familia. Cu răceală, cu Nurofen...A început în noiembrie, la finalul lunii și nu mă mai simt răcită de o săptămână. O lună și 2 săptămâni m-a ținut această răceală, această viroză nenorocită.

Eu am răcit cum n-am răcit în viața mea și am jucat 2 spectacole Mamma Mia. A fost cea mai mare provocare fizică și psihică, din toată viața mea. Am făcut și repetiție 2 luni de zile, decembrie a fost foarte aglomerat. De dimineață și până seară am tot repetat, se cântă la Mamma Mia, se dansează.

Tuse, febră, frică să nu dai cuiva această boală, să stai cu mască atunci când cânți și dansezi. Cred că totuși am dat-o și Loredanei și lui Horia. Eu am fost aia care a venit prima răcită la repetiție. Iertați-mă, vă rog, nu am avut ce să fac. Nu e bine deloc!

Vreau sănătate, mie, familiei mele, în rest le ducem noi, le facem noi, suntem muncitori. Ne trezim dimineață, facem de toate. Și o vacanță, dacă se poate, bonus. Vreau în Zanzibar și tot nu reușim. Programul ăsta al meu e complicat și e păcat să mergi pentru 5 zile. Dacă tot mergi și e atât de departe, măcar să stai 2 săptămâni. Adela Popescu a fost în Thailanda, Antonia, Laura Cosoi, acum dau scroll pe telefon. Nu pot să plec fără copii, nu vreau. Mi-aș dori să am 2 zile cu soțul meu, iar după 2 zile...

Citește și - Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut: "Până la lacrimi mi-e dragă viața". Ce poză a publicat

Nu mai plecăm fără ei. Plecăm singuri atunci când plecăm, noi 4. Soțul mă ajută în vacanță, iar în rest, când filmez, mă ajută o doamnă. Am fost în spital cu cel mic, acum e prima zi la creșă, după 1 lună jumate. Sper să meargă măcar 2 săptămâni. Încercăm, vitamina D, vitamina C, peștișori pentru imunitate. Să dea un îngheț, să înghețe toate virozele astea”, a spus Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”.

„Mă retrag din activitate undeva în Grecia”

Ecaterina Ladin a mai vorbit și despre retragerea sa din activitate. Pe la 55 de ani, intenționează să se mute în Grecia alături de familia sa și să aibă o tavernă, pe care să o închirieze. Mai mult, actrița din „Las Fierbinți” a mai povestit și care este cel mai mare sacrificu pe care l-a făcut, în cariera sa. 

Faptul că nu-și poate vedea copiii atât cât vrea și faptul că nu a putut fi prezentă atunci când fiul său cel mare a făcut primii pași i-a adus o suferință enormă. 

„Nu vreau să schimb nimic. Aș mai face un film, dar nu prea am timp. Aș mai vrea încă un musical. Plăcerea este prea mare! La 55 de ani, mă gândesc eu așa, să mă retrag din activitate undeva în Grecia, pe o insulă, cu o tavernă mică acolo, cu câteva camere de închiriat. Și să stau așa, dimineața!

Sacrificii fac continuu. Să nu stau cu copiii mei, ăsta e cel mai mare sacrificiu. Și faptul că nu dorm, sunt perioade în care dorm foarte puțin. Și atunci ești irascibil. Nu am văzut primul pas al băiatului meu cel mare, eram la nașa noastră, eu eram la filmare. M-a sunat ea și mi-a spus că a făcut primii pași. Am plâns de am rupt, am zis că nu mai fac asta niciodată”, a mai spus Ecaterina Ladin. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net