Ce transformată este Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți"

Ultima actualizare:

În urmă cu un an, în apropierea zilei sale de naștere din februarie, Ecaterina Ladin, alias Dalida din „Las Fierbinți", devenea mamă pentru a doua oară. Zilele trecute, la Premiile Gopo, ne-am întâlnit cu actrița care a venit să-și susțină colegii. Ea părea total schimbată față de cum o vedem aproape zilnic în celebrul serial difuzat de PRO TV. 

Ecaterina Ladin
Ecaterina Ladin

A trecut un an și ceva de când Ecaterina Ladin (39 de ani), Dalida din „Las Fierbinți" a devenit mama  unui băiețel simpatic pe nume Petre. Între timp, actrița s-a întors la filmările pentru serialul „Las Fierbinți", dar și la alte proiecte pe care le are în teatru.

Citește și: Ecterina Ladin a născut prematur

La Premiile Gopo, mai să nu o recunoaștem pe Ecaterina Ladin. De ce această schimbare? Ne-a spus chiar ea, râzând: „Mai am un copil! De aia sunt așa. Mă ține în priză și nedormită. Am remarcat că, atunci când nu dorm, funcționez cel mai bine. Nu știu dacă am slăbit sau cât am slăbit, dar eu mă simt bine. Și asta pentru că am activitate. Tocmai am încheiat vacanța. Deci, începem filmările pentru «Las Fierbinți»! Ne vom aduna în câteva zile pe platourile de filmare pentru sezonul 21 al serialului de la Pro TV. În plus, am și o piesă nouă, la care lucrez acum. Sper să se deschidă sezonul și la «Mamma Mia» și să reluăm spectacolele", ne-a mai spus actrița, în foaierul Teatrului Național.

Mirela Oprișor
Mirela Oprișor

Atât de tare s-a îndrăgostit de adevăratul Fierbinți, că socrii ei au și cumpărat o căsuță în satul ialomițean. Din păcate, nu are cum să se mute definitiv acolo. „Nu, nu ne-am mutat. Copilul cel mare este la școală, în București. N-avem cum", ne-a mai spus Ecaterina Ladin, pe care o vedeți  în serialul de succes difuzat de PRO TV.

Vezi și: Mirela Oprișor, amintiri din studenție cu soțul Mimi Brănescu 

Și Mirela Oprișor, cea care joacă rolul Aspirinei, a avut o apariție de zile mari

Toată lumea știe că, în serialul „Las Fierbinți", actrița Mirela Oprișor (48 de ani) poartă perucă atunci când o interpretează pe Aspirina. În realitate actrița are părul scurt.

Mirela Oprișor
Mirela Oprișor

Prezentă și ea la premiile Gopo, abia dacă am zărit-o în mulțime. Într-o ținută foarte cool, sacou și pantaloni, actrița a făcut furori, mai ales că a accesorizat întreaga ținută ca la carte! Pentru cei ce nu știu, Mirela este căsătorită cu scenaristul serialului, pe nume Mimi Brănescu. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net