Sărbătoare mare în familia Dalidei din ”Las Fierbinţi”!

Weekend-ul a fost unul special pentru familia actriței Ecaterina Ladin (38 de ani) alias Dalida din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV.

Dalida - Las Fierbinţi
Dalida - Las Fierbinţi

Vedeta, împreună cu soțul, Laurențiu Ladin, și cu fiul cel mare, Marcu, l-au sărbătorit pe cel mai mic membru al familiei lor, pe micuțul Petru Theodor.

Ecaterina Ladin se sărbătorește la sfârșitul lunii

Actrița l-a adus pe lume anul trecut, pe 18 februarie, deși ar fi trebuit ca băiețelul să vină pe lume la începutul lunii martie sau în apropierea zilei sale de naștere, căci actrița din Chișinău e și ea născută pe pe 27 februarie.

Așa că luna aceasta familia vedetei are două motive de sărbătoare și se pregătește din nou de petrecere. Până când își sărbătorește și actrița ziua de naștere o puteți vedea în fiecare miercuri și joi de la 20.30, pe Pro TV în serialul fenomen care anul acesta împlinește 10 ani de filmare și 20 de sezoane. 

Dalida s-a întors la filmări la trei luni după ce a născut

Ecaterina Ladin nu a stat prea mult acasă după ce a născut. La trei luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Petru Theodor, interpreta celebrei Dalida s-a întors pe platourile de filmare.

Ecaterina Ladin a lăsat bebelușul acasă în grija tatălui, însă s-a declarat pregătită pentru orice scenariu, inclusiv acela de a-l lua și pe micuțul Petru la filmări, mai ales că acesta trebuia alăptat.

„O să iau și copilul la filmari cu mine, îl alăptez acolo. Are 7 kg acum Petru, si-a revenit bine de tot, pentru că el s-a născut prematur. A venit cu două săptămâni mai devreme pe lume. Era micuț rău de tot când l-am născut“, a declarat actrița, la vremea respectivă, la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Cea de-a doua naștere a fost una cu emoții pentru Ecaterina Ladin. Actrița a vrut să nască natural, dar contracțiile i s-au declanșat cu două săptămâni înainte de termen. Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente de fertilitate. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net