Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți: „Am născut prematur, m-am speriat!”

 ecaterina ladin familie jpeg
Ecaterina Ladin și soțul Laurențiu au acum doi băieți, Marcu și Petricăfoto: Instagram

Cea de-a doua naștere a fost una cu emoții pentru Ecaterian Ladin, interpreta Dalidei din serialul Las Fierbinți de la Pro TV. Actrița, în vârstă de 37 ani, a vrut să nască natural, dar contracțiile i s-au declanașat cu două săptămâni înainte de termen.

Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente de fertilitate. Actrița a ajuns la spital în timp util și l-a adus pe lume pe cale naturală pe micuțul Petre. „Băiețelul trebuia să se nască astăzi (5 martie), dar a vrut el să fie Vărsător, s-a grăbit puțin. M-am speriat, normal, am vrut să nasc natural, a fost o naștere spontană. Dar am ajuns la timp la spital și totul a ieșit bine”, a declarat proaspăta mămică, în emisiunea "La Măruță", de la PRO TV. Actrița și soțul ei, Laurețiu, mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de 4 ani.

"Marcu s-a rugat la Dumnezeu să-i aducă un frățior"

Acesta este foarte încântat că mai are un frățior și nu se dezlipește de bebeluș. "Marcu s-a rugat la Dumnezeu să-i aducă un frățior. Îmi cerea mereu poze că vrea să-l vadă. A fost foarte încântat, a venit cu flori și a zis că el nu poate sa trăiască fără Petrică. Îl pupă non stop, îl iubește mai mult decât pe noi”, a mai spus actrița. Aceasta este nevoită să stea mai mult ea cu bebelușul, pentru că soțul Laurențiu face naveta la Costinești, unde deține o afacere. „Laurențiu are o afacere la Costinești și tot face naveta. Vine acasă când poate. Copilul doarme bine, sunt la al doilea copil, nu am nevoie de ajutor. Ziua doarme dus, noaptea e puțin mai greu”, a mărturisit actrița.

Citește și:

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut: "Până la lacrimi mi-e dragă viața". Ce poză a publicat

INTERVIU Ecaterina Ladin, Dalida din "Las Fierbinți", dezvăluiri despre sarcină, familie și filmări: "Cea mai grea a fost lupta cu somnul"

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
image png