Dan Puric a făcut confesiuni cutremurătoare despre moartea fiului său, la doar 10 luni: „Aș fi înnebunit dacă nu mă apropiam de Dumnezeu”

Ultima actualizare:

Dan Puric și-a pierdut primul fiu, pe Alexandru, în tinerețe. Actorul a făcut dezvăluiri cutremurătoare la Denise Rifai, în emisiunea de la Kanal D. 

Primul copil al lui Dan Puric a murit, la doar zece luni: „S-a dus totul”

Unul dintre cei mai îndrăgiţi regizori şi actori din România, Dan Puric (65 de ani) a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu peste 30 de ani. Primul său fiu, Alexandru, a murit la doar zece luni, după ce a făcut o encefalită. 

Actorul nu-și revine nici acum după pierderea suferită. Și-a descărcat sufletul la Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D. Confesiunile regizorului sunt tulburătoare. 

Tragedia pierderii primului copil l-a făcut pe actor să se apropie cu adevărat de Dumnezeu. 

„Drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Atunci am simțit că e acolo cu mine. Aș fi înnebunit dacă nu ar fi existat taina asta. 

Te gândești ce deznădejde trăiește un tată, dar te gândești ce disperare dai ce deznădejde trăiește o mamă? Că mama l-a născut pe Pământ, acolo este răvășirea cea mai mare.

În momentele acestea de disperare, singurul lucru pe care l-am perceput e că nu eram singur, ceva de Dincolo parcă mă ajuta. Dar nu era o încurajare din asta stupidă, era ceva în aer. 

Cazi în neant aproape. Din neant nu te poate salva decât bunul Dumnezeu”, a mărturist actorul, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

În urmă cu 30 de ani, atunci când și-a pierdut primul fiu, Dan Puric locuia în Botoşani, unde lucra ca actor.

De ce a divorțat de actrița Carmen Ungureanu? „Tăcerea poate fi ucigașă”

Dan Puric a fost căsătorit cu actrița Carmen Ungureanu, care i-a dăruit un fiu, pe Octavian. Înaintea acestuia, cei doi l-au mai avut pe Alexandru, care a murit la zece luni din cauza unei encefalite. Dan Puric și Carmen Ungureanu au divorțat însă după 12 ani de căsnicie. 

„Tăcerea poate fi ucigașă. Să te ferească Dumnezeu de femeia care tace! Mai bine să vorbească!

Sunt tăceri copleșitoare, sunt tăceri tragice, sunt tăceri parșive, tăceri înșelătoare, pline de răutate. Sunt tăceri pline de înțelepciune. 

Important este să citești tăcerea și când se instalează nimic nu mai poate fi reparat. Tăcerea poate să fie o prăpastie pe care nu o mai trece nimeni”, a mai spus actorul în emisiunea de la Kanal D, dezvăluind cauza divorțului de Carmen Ungureanu. 

După divorțul de Carmen Ungureanu, Puric s-a aventurat într-o idilă cu Ileana Olteanu, o actriță mai tânără decât Puric cu cincisprezece ani, împreună cu care a înfiat doi copii. Însă, nici această relație nu a avut sorți de izbândă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net