Cu ce gol imens în suflet s-a stins Ileana Stana Ionescu? Actrița purta un mare regret

Ileana Stana Ionescu, cea care recent s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate, a părăsit această lume cu un mare gol în suflet. Atât ea, cât și soțul ei, ardeau de dorul singurului lor fiu, medic stabilit în America. 

Ileana Stana Ionescu, alături de soțul și fiul său
Ileana Stana Ionescu, alături de soțul și fiul său

Lumea cinematografiei este în doliu după aflarea veștii uneia dintre cele mai respectate actrițe pe care le-a avut țara noastră. Cei care au iubit-o sunt răpuși de durere și cu greu pot accepta plecarea în altă lume a Ilenei Stana Ionescu. 

Ileana Stana Ionescu s-a stins cu dorul fiului ei în suflet

În trecut, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Click!, Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste, ne mărturisea că existau momente în care se sufocau de dorul băiatului lor, aflat la mii de kilometri distanță. De asemenea, Ileana Stana Ionescu mereu se plângea de faptul că nu putea să-și vadă atât de des fiul. 

„Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Nu o să vină vara asta la noi, în vacanță, nici noi nu ne ducem la el. Cred că o să vină pe la toamnă, acum este foarte ocupat cu munca, cu serviciul, cu treburile lui. Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire.

Își aduce aminte cu drag de ce îl învățat eu când era mic...să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac. Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am. Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Cauza morții actriței 

Recent, Andrei Ionescu ne-a mărturisit faptul că soția sa s-a stins din viață în această dimineață. Suferise comoții cerebrale și se afla pe patul de spital de mai multe săptămâni. 

„Ileana mea a murit azi dimineață. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine. Săraca, nici nu mă mai recunoștea” - ne-a mărturisit soțul regretatei artiste. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Rica Răducanu
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net