Ileana Stana Ionescu, moment emoționant peste câteva zile! Soțul actriței a dat din casă

#Exclusiv Click!

Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și soțul său, Andrei Ionescu (97 de ani) formează una dintre cele mai frumoase și unite familii din lumea artistică de aproximativ șapte decenii. Chiar dacă au fost permanent unul lângă celălalt cei doi au ales ca iubirea lor să fie încununată de un băiat care acum a ajuns mândria familiei, deoarece de ani de zile lucrează ca medic în America. Contactat de Click!, actorul ne-a vorbit despre venirea fiului lor în țară peste câteva zile.

„Luni seară o să ajungă băiatul în țară. Nu o să îi pregătim nimic special când ajunge, nu are fițe, mănâncă orice. Nu ne-a cerut gogoși, de exemplu, sau o altă mâncare din copilărie. El mănâncă orice! Așteptăm cu sufletul la gură să îl vedem și să dau noroc cu el ca bărbații. Nu i-am cerut nimic să ne aducă, vrem să vină el și cam atât”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Tăcere ascunsă

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Click! anunța în exclusivitate faptul că Ileana Stana Ionescu a fost luată cu salvarea de acasă și dusă la spital. Astfel, că în urma aflării acestei informații în spațiul public, Andrei Ionescu a ales să devină rezervat în ceea ce privește starea de sănătate a soției sale:

„Despre soție nu mai vreau să vorbesc nimic pentru că am vorbit și nu a fost bine. Nu vorbesc acum nici cu vecinii mei despre starea de sănătate a soției mele. Sunt strict problemele noastre de familie”.

Click! spune

Ileana Stana-Ionescu s-a născut în anul 1936. După mamă are origini italiene, tatăl a murit în al doilea război mondial când avea șase ani. A trăit de la vârsta de cinci ani, cu familia, în Drobeta Turnu Severin, unde a urmat școala primară și liceul. După absolvirea liceului teoretic a plecat să lucreze la Reșița, unde locuia un frate de-al tatălui. Acolo frecventa spectacolele trupei de teatru. A debutat ca actriță în anul 1955, la vârsta de 19 ani, la Teatrul de Stat din Reșița, cu rolul Agnes în Școala femeilor de Molière. În anul 1959 s-a transferat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț. Din anul 1965 a lucrat la  Teatrul Național din București, precum și la televiziune. Din anul 2002 este societar de onoare al Teatrului Național din București. Este căsătorită cu actorul Andrei Ionescu.

image
image
image
image
image
image
liceeni jpg
13 lucruri mai puțin cunoscute despre Ed Sheeran!
image png
Banner Sânziana Buruiană
image png
larisa udila jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net