A murit actrița Ileana Stana Ionescu. Lumea cinematografiei este în doliu

Ultima actualizare:

Celebra actrița Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață astăzi, 30 iunie 2024. Moartea sa fulgerătoare a îndoliat inimile tuturor celor care au iubit-o. Aceasta și-a dat ultima suflare aflată pe patul de spital, la vârsta de 87 de ani. 

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață / foto: Colaj Click!
Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață / foto: Colaj Click!

Moartea renumitei actrițe a fost făcută publică de către Alexandra Velniciuc, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. 

S-a stins din viață Ileana Stana Ionescu

Îndrăgita actriță se afla pe patul de spital atunci când și-a dat ultima suflare. A ajuns pe mâna medicilor în urmă cu doar trei săptămâni, când acuza o stare de rău și se simțea extrem de slăbită. 

Ileana Stana Ionescu a murit răpusă de mai multe probleme de sănătate, nefiind cunoscute până în prezent mai multe informații care au condus la decesul acesteia. 

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!” - a fost mesajul transmis de actriță, pe Facebook.

Andrei Ionescu: „Am sunat la salvare” 

Ileana Stana și Andrei Ionescu / foto: Arhiva Click!
Ileana Stana și Andrei Ionescu / foto: Arhiva Click!

În urmă cu doar trei săptămâni, când a acuzat stări de rău, actrița a ajuns de urgență la spital. În exclusivitate pentru Click!, Andrei Ionescu oferea mai multe informații despre starea de sănătate a soției sale. 

„Ileana s-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare, să vină să vadă ce are. După un consult medical, cei de pe Salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok”, a spus soţul actriţei, într-un interviu Click!

Ileana Stana Ionescu, o viață demnă de film

Născută pe data de 14 septembrie 1936, la Brad, județul Hunedoara, Ileana Stana Ionescu a avut o viață marcată de drame. Mama acesteia are origini italiene, iar tatăl ei a murit în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, pe vremea când regretata actriță avea doar 6 ani. 

Școala primară și liceul le-a urmat în Drobeta Turnu Severin, acolo unde a locuit cu familia de la vârsta de 5 ani. 

Ileana Stana Ionescu a debutat în carieră în anul 1955, la vârsta de 19 ani, la Teatrul de Stat din Reșița, cu rolul Agnes în Școala femeilor de Moliere. În anul 1959 s-a transferat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net