Soțul Ilenei Stana Ionescu, sfâșiat de durere. Primele declarații după moartea actriței: „Nu și-a luat adio de la mine..”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Moartea actriței Ileana Stana Ionescu a îndoliat o întreagă țară. Aceasta s-a stins din viață astăzi, 30 iunie 2024. Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste, are inima frântă de durere și, în ciuda acesteia, a acceptat să ne ofere o declarație în exclusivitate. 

image

Ileana Stana Ionescu a fost o valoare a teatrului și cinematografiei românești. Din păcate, moartea ei a atras doar lacrimi și suspine, și multe regrete din partea celor dragi. Moartea renumitei actrițe a fost făcută publică de către Alexandra Velniciuc, prin următoarea postare din social media: 

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!” - a fost mesajul transmis de actriță, pe Facebook.

De ce boală suferea actrița Ileana Stana Ionescu 

Andrei Ionescu a dezvăluit pentru Click! faptul că soția sa s-a stins în dimineața zilei de duminică. Starea acesteia de sănătate nu era deloc bună, iar faptul că suferise comoții cerebrale i-au grăbit sfârșitul. 

Cu inima îndurerată, Andrei Ionescu ne-a mărturisit durerea prin care a trecut când soția sa nici măcar nu-l mai recunoștea și, înaintea de a trece în neființă, nu a apucat să-și ia rămas bun de la acesta. 

„Ileana mea a murit azi dimineață. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine. Săraca, nici nu mă mai recunoștea” - ne-a mărturisit soțul regretatei artiste. 

Problemele de sănătate din ultima vreme au adus-o pe patul de spital 

Pe data de 1 iunie 2024, Andrei Ionescu a stat de vorbă cu noi și ne-a mărturisit faptul că femeia cu care era căsătorit de mai bine de șapte decenii ajunsese cu salvarea la spital, din cauza problemelor de sănătate. 

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Banner Rica Răducanu
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net