De ce boală gravă suferă Dan Capatos? Ce îl oprește să meargă la America Express? „Îmi este frică…”

Dan Capatos ar fi tentat să participe la mega-show-ul America Express, însă îi este teamă să accepte invitația. Ce anume îl oprește pe prezentatorul de la „Xtra Night Show”?

Dan Capatos (50 de ani) este fan America Express Expres si chiar și-ar dori să participe la show-ul la care a concurat și fostul său coleg de emisiune, Cătălin Bordea.

Dan Capatos: „Spaimele mele vin de undeva din zona medicală”

Prezentatorul „Xtra Night Show” spune, însă, că dacă ar primi inivitația de a merge în show-ul lui preferat de la Antenă, s-ar vedea totuși nevoit să o refuze. Motivul este unul legat strict de sănătatea sa, care, vorba aceea, e mai scumpă decât toate.

Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia.

M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva”, a declarat Dan Capatos, în emisiunea lui de la Antena Stars.

Dan Capatos: „Am fost paralizat pe partea stângă! Sunt predispus la demență și Alzheimer ”

Dan Capatos moștenește problemele de sănătate din familie. În urmă cu doi ani. prezentatorul de la „Xtra Night Show” a suferit un atac celebral ischemic tranzitoriu, într-o minivacanță, în Ancona, un oraș din Italia.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă.

Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a declarat cunoscutul om de televiziune, la Antena Stars.

Din cauza accidentului cerebral suferit, Capatos a fost anunțat de către medici că este predispus și alte afecțiuni neurologice grave în următorii ani.

Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, a mai anunțat Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show”.

America Express va începe pe data de 21 octombrie  Foto: Click!
America Express va începe pe data de 21 octombrie Foto: Click!

Când începe noul sezon America Express?

Noul sezon America Express va începe pe data de 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile. În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30.

În cea de-a doua săptămână, cel mai dur reality show din România revine, însă, la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Concurenții celui de-al șaselea sezon al show-ului „America Express” sunt: Alexia Eram și fratele ei, Aris; comedianții George Tănase și Ionuț Rusu; Romică Țociu și fiul lui, Cătălin; Iulia Albu și iubitul ei, Mike; Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu; Cleopatra Stratan și Edward Sanda; Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator; influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu; actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Drumul Soarelui se va desfășura pe două emisfere: concurenții vor porni din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar, și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Concurenții, prădați de traficanți de carne vie și jefuiți!

La întoarcerea în Româna, Mona Segall, producătoarea emisiunii, a anunțat că nu va mai exista America Express și că o să se reîntoarcă la formatul vechi, Asia Express, datorită pericolelelor la care au fost expuși atât concurenții cât și echipa de producție, aceștia fiind prădați de traficanți de carne vie și jefuiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net