De ce și-a înșelat Borcea nevestele? Acum a recunoscut! „Tot ce mi-a placut ochiului… am mers! Da, și când eram căsătorit”

Ultima actualizare:

Fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea (53 de ani), a rupt tăcerea și a vorbit, cu sinceritate, despre cei nu mai puțin de nouă copii ai săi, dar și despre relațiile amoroase controversate pe care le-a avut chiar și în timpul când era însurat. Borcea a dezvăluit că nu a ratat nimic în materie de frumuseți autohtone!

La 53 de ani, Cristian Borcea este un bărbat cât se poate de împlinit și de asumat. Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo are nu mai puțin de nouă copii, rezultați din relațiile cu patru femei. 

Căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel, cu care are trei copii superbi, Cristi Borcea nu a ezitat să vorbească deschis despre relațiile sale cu femei celebre, care au ținut primele pagini ale ziarelor, chiar și pe vremea când era un bărbat însurat. 

Borcea a dezvăluit că a fost o perioadă în viața lui când nu a ratat nimic în materie de femei frumoase de la noi, recunoscând că nu a fost fidel în căsnicie până când a întâlnit-o pe actuala lui parteneră de viață, Valentina Pelinel, care i-a fost fină în timpul mariajului ei cu Cristian Boureanu.

Cristi Borcea: „ Când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…am mers. Da, și când eram căsătorit!”

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. 

Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile. M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? 

Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei națioanale, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești cu totul altfel”, a spus Borcea, în podcastul “Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

„Am avut multe escapade, războaie, nenorociri…”

Borcea a recunoscut că a fost un adevărat Don Juan în trecut și a dezvăluit care anume ar fi fost secretul succesului lui răsunător la femei. 

„Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet și cu ochi albaștri și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri

Dar, Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a mai mărturisit Borcea. 

„Iau 30 de pasile pe zi!” Ce diagnostic i-au pus medicii? 

În ciuda intervențiilor estetice la care apelează în prezent pentru a fi în formă, Borcea admite că au trecut anii și peste el. Perioada petrecută în închisoare i-a șubrezit starea de sănătate considerabil.

În prezent, fostul șef al lui Dinamo ia peste 30 de pastile pe zi, confruntându-se cu probleme mari de sănătate, de la o serie de afecțiuni cardiace până la o insomnie, căreia nu-i găsește leac. 

„Și fizic și psihic, eu având problemele cu somnul cu medicamentele care le iau de la meciul ăla cu Urziceni, iau tot timpul medicamente de somn, am fost peste tot, la toate clinicile și încă n-am găsit. 

Găsisem pe unii din Hong Kong, care veneau și făceau cu acele și mai dura o săptămână, dar din ce în ce am mai adăugat un medicament, am mai adăugat un medicament și nu apuc să mă ocup de probleme astea pe care le am.

Iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord, iau și supliment magneziu. De somn iau două, trei, patru. 

 Diagnosticul – insomnie acută, mi-au pus-o toate comisiile, cred că din pușcărie am luat tratament și acolo am încercat, acolo nu aveai ce să faci. Dormeam o jumătate de oră, nu mai puteam să dorm după. S-a agravat odată cu închisoarea”. 

„Am șanț la inimă”

„De două ori pe an mă duc la detox, mă ajută așa și așa. Trebuie să am puterea să stau două-trei săptămâni la detox, asta m-am gândit în decembrie, să nu iau nicio pastilă. 
Trebuie să fac pasul ăsta, să încerc. Iau de 20 de ani, dar s-a agravat în 2009. Renunț, dar nu dorm, după două zile dorm jumătate de oră, o oră și gata nu mai dorm și nu mai ești bun de nimic.

Am avut o singură operație pe cord deschis, inima mea are șanț. Eu mă consumam, tot ce am făcut, am făcut la maxim. 
Sunt condamnat să fiu așa, datorită celor 9 copii și celor 2.500 de angajați pe care îi am în spate și afacerilor pe care eu le am solide din toate punctele de vedere”, a mai spus Cristi Borcea. 

Are 9 copiii cu patru femei! Îl vrea și pe al zecelea!

La 53 de ani, Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din relația cu prima soție, Mihaela, Cristi are trei copii, băiatul Patrick (25 de ani) și gemenii Melissa și Angelo, în vârstă de 20 de ani.

Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo a avut o relație scurtă și cu avocata lui, Simona Dana Voiculescu, relație din care a venit pe lume Andreina Carolyn Christine, în urmă cu 15 ani. 

Borcea a mai fost căsătorit și cu Alina Vidican, cu care are doi copii, pe George Alexandru (de 11 ani) și pe Gloria, (de 8 ani).

Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi Borcea are trei copii, pe Milan (de 7 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria ( în vârstă de 4 ani.

„O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei 9 copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.  Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume.

Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Borcea, invitat la podcastul “A meritat cu Nasrin”.

Cristi Borcea a declarat, în mai multe rânduri, în ultimii ani, că își mai dorește și cel de-al zecelea moștenitor, cu soția sa, Valentina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net