„Aveam acolo deținuți care mă pensau cu ața. Îmi puneam acid”. Cum se îngrijea în pușcărie Cristi Borcea

Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea (53 de ani) a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. În iulie 2018, după ce executase patru ani și patru luni din pedeapsă, a fost eliberat condiționat. În februarie 2019, a fost din nou încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, fiind eliberat condiționat în noiembrie același an. În cadrul podcast-ului „Tare de tot”, prezentat de Viorel Grigoriu, Cristi Borcea a dezvăluit cum reușea să se îngrijească după gratii.

image

Se știe că Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, este un bărbat îngrijit, care adesea trece pragul salonului, deținut chiar de el, de înfrumusețare din Dorobanți și a recunoscut că vrea să sfideze „legea vârstei”, astfel că, nu ne este de mirare că și în pușcărie fostul patron al Dinamo s-a îngrijit ca la carte, deținuții fiind cei care îl tundeau și îl pensau.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac.

Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul podcast-ului „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu.

Cristi Borcea: „Sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii”

De asemenea, nu este un secret că a împărțit celula cu Victor Pițurcă și Giovanni Becali. Celor trei nu le era rușine să gătescă, să spăle vasele, să dea cu mătura sau cu mopul. „„Am dormit cu Victor în aceeași cameră 4 ani cred. Giovanni s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am sta vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul.

M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an”, a mai spus fostul patron al Dinamo.

„Toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul”

Vorbind de familie, afaceristul, care are nouă copii cu patru femei, recunoaște că își dorește ca aceștia nu aibă probleme cu legea și este mândru că sunt liniștiți și cuminți:

„Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu am nicio problemă cu niciunul. Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie să învățați.

Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine. Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patric, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România”, a mai adăugat Cristi Borcea, în podcast-ul „Tare de Tot”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net