Nasrin Ameri, botez cu ștaif pentru băiețelul ei. Nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea au strălucit lângă micuțul Nicholas

#Exclusiv Click!

Nasrin Ameri (32 de ani), fosta prezentatoare de la Antena Stars, a avut parte în acest weekend de un super botez pentru băiețelul său, Nicholas, în vârstă de 3 luni.

Nașii micuțului au fost tot Valentina Pelinel (42 de ani) și fostul boss de la Dinamo, Cristi Borcea  (53 de ani), de fapt și nașii de cununie ai lui Nasrin și ai soțului ei, Florin. Atât nașii cât și părinții finuțului au fost extrem de eleganți la petrecerea de botez și s-au distrat pe cinste. Valentina Pelinel a purtat o rochie scurtă, de culoare verde deschis spre galben, la care a asortat o pereche de pantofi albi, în timp ce soțul ei, a îmbrăcat un costum elegant, în nuanțe de maro și crem.

Să ne trăiești, Nicholas! Milan ne-a fost alături la creștinarea finuțului nostru și un curcubeu frumos s-a arătat pe cer! Să fie cu noroc!', a scris Valentina Pelinel pe Instagram, chiar de la momentul petrecerii, apoi nasa ne-a declarat pentru Click! că a avut parte de un finuț extrem de cuminte.

“Bebelușul Nicholas e foarte cuminte. A plâns un pic la biserica pentru că îi era foame, dar s-a liniștit repede. A fost erou și la petrecere, unde a dormit mai tot timpul și a lăsat adulții să se distreze”, a declarat nașa Valentina Pelinel pentru Click!

Finul lui Borcea și-a găsit liniștea în brațele celebrului său naș

La rândul său, mămica lui Nicholas, Nasrin Ameri, s-a declarat extrem de încântată de petrecerea de botez a fiului ei.

“Botezul micuțului Nicholas a avut cea mai mare încărcătură emoțională de până acum. A fost foarte cuminte, a plâns puțin în timpul slujbei, dar s-a liniștit atunci când l-a luat în brațe nașul lui. Petrecerea s-a ținut în aceeași locație unde am făcut și cununia acum 2 ani, știam de atunci că mă voi întoarce pentru un alt eveniment important pentru noi. 

Deși ne-am dorit ca întreaga petrecere să se desfășoare afară, am fost nevoiți să intrăm în restaurant din cauza ploii care a venit pe neașteptate. De aici trag concluzia că nu mă voi mai baza pe prognoza meteo”, ne-a declarat fosta prezentatoare TV.

La botezul la care au fost nași Cristi Borcea și Valentina Pelinel atmosfera a fost încălzită de Tonic Band și artistul momentului, Luis Gabriel. Invitații au fost serviți cu un bufet suedez cu tot felul de delicatese, printre care și berbecuț la proțap.

Proaspăta mămică Nasrin Ameri și-a etalat la petrecerea de botez silueta de după naștere într-o rochie lungă, cu crăpături lungi pe ambele picioare.

Rochia am făcut-o la un designer român, același care mi-a făcut și rochia la cununie. M-am dus la el pe ultima sută…Și rochia de la biserică a fost cumpărată cu 4 ore înainte să ajung la slujbă”, ne-a mărturisit fericita mămică lui Nicholas. Soțul ei și tatăl copilului a purtat pantaloni albi și un sacou deschis la culoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net