Fina Nasrin i-a dat ultimatum lui Borcea: „Să pregătească nașul Cristi numele pentru băiat”

#Exclusiv Click!

Emoții mari pentru fina lui Cristi Borcea, fosta prezentatoare de la Antena Stars, frumoasa Nasrin Ameri! Aceasta mai are doar două luni și va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel. Nasrin și-a etalat burtica proeminentă, zilele trecute, la un eveniment monden.

Frumoasa Nasrin Ameri (32 de ani), fina Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea, a anunțat, chiar de Dragobete că e însărcinată. Fosta prezentatoare de la Antena Stars este în utimul trimestru de sarcină și va duce pe lume un băiețel în luna iunie. Tot în iunie este născut și Milan, băiețelul nașilor, Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Mai am ceva până nasc, pe la începutul verii. Tot zodia gemeni va fi, ca Milan, fiul nașilor. Valentina deja a început să-mi dea sfaturi. Nașa la început îmi zicea cred că o să ai fetiță, dar ea a aflat înaintea mea că eu o să am băiețel.

Trebuia să știe cineva la gender reveal și au știut verișorii mei împreună cu nașa, că evident nașul știe tot. Valentina a și zis: <<cum de nu m-am gândit că dacă nașa a făcut prima dată băiețel și tu trebuie să faci tot băiețel>>. Viitoarea o să fie fetiță!”, ne-a declarat Nasrin.

Nasrin: „M-am îngrașat 9 kilograme. Aș vrea să nasc natural”

Bruneta își dorște să nască pe cale naturală, iar medicii și-au dat deja acceptul în cazul ei.

Eu mi-aș dori tot sufletul să nasc pe cale naturală. Oricum, vedem atunci cum va fi, că degeaba faci planuri înainte. Dar, dacă se va putea natural, da! Și înțeleg că se poate la mine. Am luat în jur de 9-10 kilograme până acum, medicul a zis că e ok. Dar am de gând să mă opresc aici.

Am început deja să pregătim camera micuțului. Mobila este pe drum, dar o să mai întârzie, hăinuțe avem, deja vin lucrurile, facem comenzi peste comenzi. E cea mai frumoasă perioadă”, ne-a mai spus entuziasmată Nasrin.

Nasrin duce negocieri intense cu nașii  în privința numelui pe care îl va purta micuțul. Bruneta l-a însărcinat chiar pe nașul Cristi Borcea să se gândească cât mai repede la un nume pentru copil.

Nu am nici un nume, nu am făcut nici o listă, cred pe ultima sută de metri o să aleg numele. Mă sfătuiesc deocamdată și cu nașii. I-am spus și lui Cristi: <<gândește-te la nume!>> A zis: <<bine, mă gândesc!>>”, ne-a mai dezvăluit graviduța.

Cine e Nasrin Ameri ?

Nasrin Ameri și soțul său sunt împreună de opt ani. Cei doi s-au căsătorit în vara anului trecut, părinți spirituali fiindu-le Cristi Borcea și Valentina Pelinel, care le sunt prieteni foarte buni de mulţi ani.

Nasrin Ameri a devenit cunoscută ca prezentatoare la Antena Stars, unde a lucrat timp de mai mulți ani. Nasrin a părăsit, însă, postul Antena Stars în 2021, după un conflict de proporții cu Simona Hapciuc, fosta faimoasă de la „Survivor România”. Cele două s-ar fi păruit, atunci, în baia de pe platoul de filmare.

De când a plecat din televiziune, Nasrin lucrează în mediul on-line, unde realizează un podcast cu propriile interviuri realizate cu persoane publice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net