Nasrin, frumoasa fină a lui Borcea, se tunează și se face piesă!

#Exclusiv Click!

Nasrin, fina lui Cristi Borcea, se face bombă sexy! Frumoasă brunetă, care de abia ce s-a măritat, vrea să se dea cât de curând pe mâna medicilor esteticieni. Nasrin intenționează să-și pună silicoane în viitorul apropiat! Ar fi prima ei intervenție estetică de amploare!

cub ameri nasrin png

La 31 de ani, Nasrin Ameri, exotica fină a lui Cristian Borcea, se laudă cu dotările sale de la Mama Natură. Frumoasa brunetă nu a apelat până acum la medicii esteticieni, însă se gândește s-o facă în curând.

"Nu știu pe unde se bagă botoxul!"

Narin nu are nici o intervenție estetică la activ, nici măcar una non-invazivă, însă nu exclude ca, odată cu trecerea anilor, să apeleze la botox sau acid hialuronic.

Mi-aș face la un moment dat, cred că pe la un 50 de ani pentru că atunci ai și nevoie. Deocamdată nici nu știu unde se baga botoxul, nu mi-am injectat niciodată nimic! Dar, la un moment dat pe la un 40 și ceva o să fac!” a declarat frumoasa brunetă, pentru Click!.

„Cel mai important e să nu faci exces!”

Dacă intervențiile non-invazive nu-i fac încă cu ochiul bruentei, în schimb silicoane și-ar dori să-și pună cât mai repede. Nasrin intenționează să-și pună implanturi, peste un an-doi, mai ales că e posibil ca, până atunci, să apară și un prichindel la orizont.

După cum se știe, sânii își pierd elastatcitatea după naștere, așa că pentru Nasrin acela ar fi momentul ideal pentru a apela la implanutri.

Silicoane vreau, dar nu acum, peste un an, doi-trei așa, mi-aș pune. Acum parcă nu simt nevoia să am un corp străin în mine! Nu sunt deloc împotriva operațiilor estetice. Cred că trebuie să le faci după o anumită vârstă, să te bucuri de ele și cel mai important e să nu faci exces! Așa că, silicoane da! Vreau să-mi pun!”, a declarat frumoasa brunetă, pentru Click!

Nasrin, nuntă ca-n povești cu Pisoi: „ Să nu treci pe lista de transferuri!”

Pe 29 iulie, Nasrin Ameri și soțul ei Florin, zis Pisoi, s-au căsătorit religios după opt ani de relație. Au făcut o nuntă mare, extravagantă, la Săftica, la care nașii au fost chiar Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Nasrin a strălucit la nuntă și ne-a divulgat ce sfat prețios i-a dat rnașul Borcea în noua ei căsnicie!

Nașul mi-a zis: ai mare grijă, pisoaico, să nu treci pe lista de transferuri!”, ne-a spus Nasrin.

Nasrin Asmeri a devenit cunoscută în show-biz ca prezentatoare la Antena Stars. Bruneta a părăsit, însă, televiziunea care a consacrat-o, anul trecut, în urma unui scandal monstru cu Simona Hapciuc, chiar în baia de lângă platoul emisiunii. Nasrin moderează acum propriul podcast.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
cub andi moisescu png
cub codruta filip png
cub monica anghel png
foto1 copii crisanB jpg
cub anda calin png
cub miki k pital png