A născut Nasrin Ameri, fina lui Cristi Borcea! Prima imagine cu bebelușul

Bucurie mare în showbizul românesc! Nasrin Ameri, fina lui Cristi Borcea și fosta moderatoare Antena Stars a adus pe lume primul său copil.

banner ameri nasrin png

Nasrin Ameri a devenit mamă

În urmă cu puțin timp, Nasrin Ameri a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie cu bebelușul pe care tocmai l-a adus pe lume. Nasrin este în culmea fericiri și, ca de obicei, a ținut să împărtășească bucuria cu toți urmăritorii din mediul online. 

„Bine ai venit pe lume, bebeluș iubit și minunat!”, a scris Nasrin, fina lui Cristi Borcea, în dreptul fotografiei cu băiețelul ei căruia nu i-a arătat, încă, fața. Vedeta a făcut fotografia cu mânuța celui mic în mâna ei, pesemne că există deja o conexiune puternică între ei. Ca de la mamă la fiu, evident! Imediat, internauții au început să o felicite pe proaspăta mămică!

Ce a făcut Nasrin Ameri, după ce s-a retras de la Antena Stars

După mulți ani în care a fost moderatoare la Antena Stars, Nasrin Ameri și-a dedicat timpul proiectului său personal și de suflet, podcastul „Ameritat”. Vedeta a avut numai invitați unul și unul, tot felul de personalități de la care oamenii au aflat lucruri inedite și nemaiauzite. 

Deși însărcinată, Nasrin a fost activă mereu din toate punctele de vedere: nu a renunțat nici la podcastul său, nici la sport. A avut mare grijă de ea și de sarcină și a încercat să-și păstreze stilul de viață la cote maxime.

La un moment dat, Nasrin povestea că acumulase 10 kilograme, însă acestea nu s-au văzut deloc. Vedeta a arătat extrem de bine graviduță și, probabil, și recuperarea ei după sarcină va fi destul de ușoară.

„Am luat aproximativ 10 kilograme în plus. Doctorul mi-a spus că e în regulă, deci sunt relaxată din acest punct de vedere. Fac sport de 3 ori pe săptămână, mă relaxează cum nu aș fi putut să cred. Bineînțeles, fac exerciții recomandate în sarcină, dar important este că fac mișcare și ajută foarte mult și pentru recuperarea de după naștere”, a spus Nasrin, acum ceva timp, pentru fanatik.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net