Ce meserie ar fi ales Nasrin Ameri dacă nu lucra în televiziune?

Ultima actualizare:

Nasrin Ameri este una dintre îndrăgitele prezentatoare tv din România. Ea și-a dorit nespus să ajungă moderatoare, să lucreze în media și a luptat pentru ca visul ei să devinăr ealitate.

Nasrin
Nasrin

Aceasta a avut o colaborare frumoasă cu trustul Antenei 1, făcând parte timp de 9 ani din echipa Antenei Stars, unde a prezentat matinalul. Din păcate pentru vedetă, o întâmplare avea să o facă să renunțe, pentru o perioadă, la marea sa pasiune, televiziunea, și să-și îndrepte privirea către altceva. Nasrin, însă, nu a lăsat deoparte ideea de a fi în centrul atenției, astfel că a decis să facă un podcast de care se ocupă atent.

Și pentru că de fiecare dată când ne întâlnim și discutăm despre pasiunea pentru televiziune acesteia i se luminează privirea și vorbește cu drag despre cariera sa, am decis să o întrebăm ce ar fi ales dacă nu exista iubirea pentru lumina reflectoarelor. Extrem de directă, Nasrin ne-a răspuns că nimic nu ar fi putut-o mulțumi cum o face televiziunea.

Citește și: Câştigătorul "Chefi la cuţite", angajat permanent la Antenă

Dacă nu era televiziune ce ai fi ales?

Nimic, am visat că fac televiziune de când aveam, nu exagerez, 3 - 4 ani. Scriam peste tot știrile ca să le citesc. Prezentam vremea, știrile, eram o adevărată prezentatoare.”, ne-a declarat Nasrin.

Nasrin, pasionată de lumina reflectoarelor

Pentru a dezvolta și mai mult acest subiect și a vorbi despre pasiunea cea mai mare a lui Nasrin, am întrebat-o dacă are pe cineva care o inspiră în acest domeniu. Aceasta ne-a spus că nu are un idol, însă respectă toți oamenii care lucrează în domeniu.

Nu am un idol neapărat, însă, am respect pentru toți colegii de breaslă. Oamenii cred că atunci când ești prezentator, doar vii și prezinți și nu faci nimic. Aceștia cred că doar vii și vorbești o oră, două, nu. Este o adevărată muncă în spatele a ceea ce oamenii văd. Apreciez toți oamenii din televiziune, îi urmăresc. Măruță, Teo, Ilinca Vandici, sunt foarte multi pe care îi urmăresc'', ne-a mărturisit Nasrin.

Nasrin Ameri a fost prezentatoarea emisiunii ‘’Star Matinal’’, ce s-a difuzat pe Antena Stars. Aceasta a avut o colaborare ce a durat 9 ani cu postul de televiziune, până când a decis să renunțe să mai apară în fața camerelor de filmat, din cauza unui incident. Vedeta a fost atacată de colega Simona Hapciuc în baia de pe platourile de filmare, fapt ce a determinat-o să-și dea demisia în direct.

Nasrin și-a reluat, însă, activitatea și a decis să-și pună toată pasiunea în podcastul de care este foarte mândră. În interviurile sale, aceasta ne-a mărturisit că invită oameni care au cu adevărat ceva de spus, persoane care o inspiră.

Citește și: Nasrin Ameri, primele planuri după ce și-a dat demisia în direct la Antena Stars

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net